• 瀏覽: 27,683
  • 回覆: 175
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 肥佛 於 2021-9-5 04:51 PM 發表

一日有冇開三小時冷氣呀
點解?

熱賣及精選
引用:
原帖由 冬寒明膠袋 於 2021-9-8 01:01 PM 發表

點解?
佢話佢自己夏天一期電費一千蚊你話佢有冇開超過三四小時冷氣啦

引用:
原帖由 長青空中飛臭蟲 於 2021-9-5 04:49 PM 發表

人講你又講 收皮啦你...獨男
你哋認識的?!

提示: 違規內容已被屏蔽
其實佢係害左三個家庭

引用:
原帖由 屋企食安 於 2021-9-18 02:59 PM 發表

其實佢係害左三個家庭
對,但佢自己唔知

引用:
原帖由 屋企食安 於 2021-9-18 02:59 PM 發表

其實佢係害左三個家庭
Exact7ly

如果唔係我老公得我姑仔一個妹, 仲要嫁了好耐, 我懷疑我地係同一家人..

引用:
原帖由 downtodie 於 2021-9-23 03:51 PM 發表

如果唔係我老公得我姑仔一個妹, 仲要嫁了好耐, 我懷疑我地係同一家人..
你99都係d咁既人?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 冬寒明膠袋 於 2021-7-21 08:08 PM 發表

首先講一下背景,我老婆排第三,有二哥及大家姐, 拍拖時都未有太多接觸加上熱戀時又諗結婚係兩個人的事, 認為女友慢慢長大就會改變,結果只能怪自己諗法太天真。

第一次正式交手係在傾禮金時,原本傾好晒係88888, 結果過大禮前一星期,外母話5位數字唔好意頭,我同老婆講笑話加8毛就變6位,結果外母聽完即刻黑面,結婚已經大開支,如果你老人家認為少應該開初就直接開聲。結果同兄弟傾完都認為只好硬 ...
其實樓主 您真係好好 咁都忍到咁耐 我係女人都咁話 您係好男人!  等阿仔大d 如果您老婆都係咁 就離婚啦
加油

引用:
原帖由 nicena 於 2021-9-29 05:57 PM 發表

其實樓主 您真係好好 咁都忍到咁耐 我係女人都咁話 您係好男人!  等阿仔大d 如果您老婆都係咁 就離婚啦
加油
我只係好工人, 唔係好男人

引用:
原帖由 冬寒明膠袋 於 2021-9-29 09:57 PM 發表

我只係好工人, 唔係好男人
唔好咁講自己 您一定係好男人 :) 加油呀! 支持您

引用:
原帖由 nicena 於 2021-9-29 10:10 PM 發表

唔好咁講自己 您一定係好男人 :) 加油呀! 支持您
佢家人認為唔駛另一半去工作又養到佢一家先係好男人

引用:
原帖由 冬寒明膠袋 於 2021-9-30 09:17 PM 發表

佢家人認為唔駛另一半去工作又養到佢一家先係好男人
但我認為女人都需要有份工 咁樣老公無咁辛苦 自己又有財政能力
佢地思想有問題 唔好理佢地 自得其樂吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]