• 瀏覽: 10,212
  • 回覆: 98
有留意都知屯門開左全港最大既Donki 本身條女就好鐘意行Donki
而我唔知道佢幾時入左坑學人鐘意Mirror 仲想學人去追星
佢自己想去都算 仲叫我星期5拎假同佢一齊去癲
本身要入去屯門已經好L遠 屯公又成日塞車 呢幾日又落雨 肯定塞上加塞
仲要我同你一齊去跟住D妹妹去追星?
我斷然拒絕佢之後 佢家下嬲左我 話我唔陪佢做開心既野 
女仔真係溫仔溫上腦

熱賣及精選
愛佢就請啦

如果你愛生活;生活也會愛你
叫佢自己去拉, 無聊到暈.

呢條女飛得啦
兩舊水一q你仲同佢奶真?
樓主你影衰男人啊

依家個年代仲追星。。仲要mirror笑死

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-7-21 11:04 AM 發表

有留意都知屯門開左全港最大既Donki 本身條女就好鐘意行Donki
本身要入去屯門已經好L遠 屯公又成日塞車 呢幾日又落雨 肯定塞上加塞
女仔真係溫仔溫上腦:smile ...
回最尾嗰句。。。

佢咪臭係溫咗你而上腦囉~

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-7-21 11:04 AM 發表

首先,屯門有西鐵,唔怕塞車!

不過專登請假又真係戇鳩左啲,建議你轉基,以後唔駛再煩!

引用:

唔滿咪分手

黃店,不了

你條女飛得

Love Lampard& Lahm& Xabi& Terry Forever
米去下
可能, 你都溫仔,  甘就可以飛左女女

引用:

”入坑” 笑咗

引用:
原帖由 紫薇花 於 2021-7-21 11:11 AM 發表

愛佢就請啦
又唔係D咩野重要事 做咩要請

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-7-21 01:49 PM 發表

”入坑” 笑咗
定係用沉船

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-7-21 12:49 PM 發表

首先,屯門有西鐵,唔怕塞車!

不過專登請假又真係戇鳩左啲,建議你轉基,以後唔駛再煩!
咁小事轉基 NO WAY

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]