• 瀏覽: 6,992
  • 回覆: 87
  • 追帖: 3
老婆想離婚 覺得我地無晒感情 覺得大家已經唔係個回事,佢想我放低佢 睇開啲
大佬呀 你突然咁做 我點釋釋懷到放低呀
我仲好愛你 我好怕失去你呀⋯
我想搬返去一齊生活 我想大家既故事可以寫落去呀
佢呢一刻好絕 同佢講咩都無用 只會增加佢既反感 佢好驚會比到假希望我 想我放手
我想搬返去一齊住 想比佢見我默默既改變 我想繼續保護佢同呀女 起碼當佢地需要我時 我係佢地身邊。
但令一個問題 如果佢識左第2個 同令一個男人出街食飯/傾電話 咁我個刻反應都想像到係更痛 但我可以點 我可以大方接受嗎?

熱賣及精選
佢好想做任何野想我明白 想我放下 想我清醒
但我地明明開開心心plan家庭樂去玩 之前都好開心 突然咁對我 好似撞邪咁樣 我真係唔知點
我好想比多啲空間佢 比佢自己靜下諗下 但我離開 見佢有on wts 但都無去理我既wts 甚甚至之前見佢係靜音左我
其實係咪佢沉醉緊 佢突然玩既心出黎 想繼續沉迷去釋放自己既壓力?
點樣可以令佢清醒

無架喇 死纏難打咪仲惹人討厭

引用:
原帖由 patkeane 於 2021-7-20 04:01 PM 發表

無架喇 死纏難打咪仲惹人討厭
一下子 我 失去兩個最重要既人
有左個女 我為左頭家 去點捱點辛苦 佢地係我努力奮鬥既支柱黎 一下子無左 可以睇開到 接受到?
為左我既家庭 我放棄晒啲朋友 到依加呢一刻 我變成淨身出戶咁

佢話 當初我地結婚 無去諗清楚就去結 佢依加呢一刻 好唔甘心比呢段婚姻束縛住
但你有無諗自己 認真盡過責任架 依加有埋個女 成2歲 先話自己未玩夠?

咁你平時點對佢先?👀

引用:
原帖由 patkeane 於 2021-7-20 04:27 PM 發表

咁你平時點對佢先?👀
我知我過去既不足 傷到佢 佢想放棄 我明
過去 佢覺得我有啲咩做得唔好 佢屌我 但我無直視啲問題 有時我收工好攰 返到去放空 佢問我野 我無理佢 令佢覺得同個空氣生活咁 令佢覺得我地變咗同屋主 有時又會話  冇驚喜比佢
我以為簡簡單單既陪伴 我努力搵錢去比好生活 就好似老夫老妻咁行 佢呢一刻可能覺得唔夠
我想重新追佢 因為唔想錯過佢
我覺得我變左自虐狂 佢以前會鬧我 我其實個心無乜野 到依加佢鬧都唔想鬧 我以前會做啲野令佢鬧我 佢著緊我
依加 乜都無啦 乜都完?我真係唔想咁行呀

其實死左心真係無計
你放鬆啲改善下自己都仲有一線機會

引用:
原帖由 patkeane 於 2021-7-20 05:16 PM 發表

其實死左心真係無計
你放鬆啲改善下自己都仲有一線機會
我對佢好 佢已經覺得唔係情人夫婦個種feel 已經係屋企人咁 係咪我一直乜都幫晒佢 食大左個胃 慢慢覺得呢啲係必然?

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-20 03:50 PM 發表

老婆想離婚 覺得我地無晒感情 覺得大家已經唔係個回事,佢想我放低佢 睇開啲
佢呢一刻好絕 同佢講咩都無用 只會增加佢既反感 佢好驚會比到假希望我 想我放手
我想搬返去一齊住 想比佢見我默默既改變 我想繼續保護佢同呀女 起碼當佢地需要我時 我係佢地身邊。
但令一個問題 如果佢識左 ...
你哋咩年紀/結婚幾耐?我就跟妳一樣,她放假就一定陪外家/ 呀姨,吃飯/自助餐,我就一個發發霉

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-20 03:50 PM 發表

很明白妳處境,我也一個去跑步,去看戲

引用:

如果比我再揀過,一定一定吾揀佢

我都好明白。我都係咁。

引用:
原帖由 drivermm 於 2021-7-20 05:36 PM 發表

你哋咩年紀/結婚幾耐?我就跟妳一樣,她放假就一定陪外家/ 呀姨,吃飯/自助餐,我就一個發發霉
結婚4年啦 我地22度結 依加大家仲年輕

引用:

我已決定今生不娶,孤獨終老,等她一世。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]