• 瀏覽: 12,360
  • 回覆: 106
  • 追帖: 1
我男朋友其實唔錯, 高, 大隻, 斯文有禮, 但佢有一樣野係超煩, 就係咩都話: 無所謂
食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
男人係唔係個個都咁x煩, 咩都無所謂?

熱賣及精選
佢提出意見,你係唔係會接受先?佢想去茶記食魚蛋粉,想去旺中睇模型,你係唔係應承佢先?

無所謂就是給你揸意見啊。。仲唔好?

Oman~
引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-7-20 01:50 PM 發表

佢提出意見,你係唔係會接受先?佢想去茶記食魚蛋粉,想去旺中睇模型,你係唔係應承佢先?
我情原佢講佢想要咩, 我記得有次係長洲, 本身去緊其他地方, 佢突然話想去食心太軟, 我即刻就同佢食
佢係果種唔係為左敷衍你而講無咩所謂嘅人, 佢係真係咩都無咩所謂嘅人, 所以佢只要有主見, 我都會即刻支持佢

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-7-20 03:11 PM 發表

無所謂就是給你揸意見啊。。仲唔好?
當佢幾乎所有野都要你去話做咩嘅時候, 就會有唔同感覺......

引用:
原帖由 洛妍 於 2021-7-20 01:13 PM 發表

我男朋友其實唔錯, 高, 大隻, 斯文有禮, 但佢有一樣野係超煩, 就係咩都話: 無所謂
食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
高大但係有冇$先?做咩職業先?

引用:
原帖由 洛妍 於 2021-7-20 01:13 PM 發表

食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
你如果問佢想唔想比你含又或者想唔想屌你個答案先比佢激死

我都是男 …. 佢咁樣對你 即係對你冷淡了 唔想同你一齊 對厭左 冇哂新鮮感 佢現在見步行步 係到拖….冇心同你行落去 所以麥都話是旦喇 冇所謂!佢應該好想分手….到分手後 搵到一個新既 就唔會咩都冇所謂 仲好主動plan添  所以樓主問清楚佢……. 不要拖 係分就早走早著 冇謂嘥時間

點解聽落,個人覺得男既好似乜都唔想諗咁?

不如試試比對方選擇題

e.g. lunch 不如吃 茶記/上海野/pizza, 三選一,無得話無所謂既,咁看看呢個方法。

通常當比機會大家再磨合,三次機會,仍無改變,咁樓主要諗下,如何可以行埋後面既路.

合適的伴侶,一生轉眼就過
不合適既伴侶,漫漫長路

未 敢 忘, 父 母 恩, 報 劬 勞, 願 獻 我 此 生.  願 爹 媽 情 永 固, 無 忘 天 涯 赤 子 心.
我欲乖風歸去, 排徊樹下憶慈嚴
如果佢樣樣都有所謂,你仲煩過而家

引用:

食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
你試下問佢,戴綠帽好冇?

咁就好啦

引用:

食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
對你無所謂,對其他女就有所謂

呢啲好睇咩情況
佢以前有冇表達過意見而又俾你ban先?
我識有個男性朋友
佢老婆成日問佢買咩好去邊度好
但次次都ban佢
久而久之佢次次都答:是但

如果佢純粹想就你
你最好將你嘅不滿同佢講講

引用:

食飯食咩話無所謂
去邊到玩話無所謂
睇戲睇咩話無所謂
買咩零食話無所謂
咩要選擇嘅野都話無所謂
很明顯你男朋友比較隨你意,之所以說無所謂就是聽你的。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]