• 瀏覽: 4,130
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
最近發現我男朋友成日都買水晶,仲成日睇個啲水晶Facebook直播,成個八婆咁。乜男人老狗都會睇呢啲野架咩?佢話水晶除左靚,仲幫到運程,佢畀左兩條野我帶,我完全唔覺有咩幫助。。。

熱賣及精選
引用:
原帖由 後宮女 於 2021-7-20 10:49 AM 發表

最近發現我男朋友成日都買水晶,仲成日睇個啲水晶Facebook直播,成個八婆咁。乜男人老狗都會睇呢啲野架咩?佢話水晶除左靚,仲幫到運程,佢畀左兩條野我帶,我完全唔覺有咩幫助。。。
帶水晶有咩問題???

引用:
原帖由 Fokung 於 2021-7-20 04:31 PM 發表

帶水晶有咩問題???
唔型

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-7-20 04:37 PM 發表

唔型
你男朋友有你呢個女朋友都唔型
帶水晶都唔比

信則有,不信者無。尊重佢既信仰

而家好多人都帶水晶喎

只要唔係太揮霍沉迷,ok啦。
好過玩超人模型。

信咪有用唔信咪冇用
你寧願佢買水晶定係比錢買大大舊模型?

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-7-21 08:56 AM 發表

只要唔係太揮霍沉迷,ok啦。
好過玩超人模型。
岩呀 水晶如果可以改善到樓主男朋友命水,對樓主都係好事

帶水晶都唔比 樓主好惡🥲

真水晶係有能量有效的,但要同人身心靈有共鳴才有用,如果你唔鐘意就冇野講,頻道接唔上,

引用:
原帖由 後宮女 於 2021-7-20 10:49 AM 發表

同佢講, 比起水晶, 鑽石帶出嘅氣場勁好多, 叫佢送2條鑽石鍊俾你一定有好運, 可以帶協埋佢

引用:

佢有冇請你吃喝玩樂,俾錢你洗,無,就分手💔

引用:

佢心神不安。缺安全感。看來最近諸事不順。才會開始迷信

剛好你搵左個8婆拍拖

柄你
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]