• 瀏覽: 12,575
  • 回覆: 179
  • 追帖: 9
同太太結婚3年 亦都有一個小朋友
過去既我 每日淨係識搵錢 返工放工
原來往往忽略咗自己頭家 有時太太不滿既野 我無去好好去正視。
同最近 佢話頂唔順 想離婚 覺得離婚可以得到解脫 我先開始反醒過去既不足 去改 她說太遲了
好後悔 亦都唔想失去佢 我講咩做咩 只會令佢反感😭

熱賣及精選
好好同佢道歉,買貴重嘅禮物都可能有用

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 07:32 AM 發表

原來往往忽略咗自己頭家 有時太太不滿既野 我無去好好去正視。
同最近 佢話頂唔順 想離婚 覺得離婚可以得到解脫 我先開始反醒過去既不足 去改 她說太遲了
首先,要攪清對方係唔係另有戀人。係就唔駛諗。
唔係,就答應佢,呢個先係你真係會改變嘅第一步。
同佢分開住,但每日都上去睇下佢,有返少少空間,似有還無,俾大家感受下,無左對方嘅感覺。
而家你被提分手,一定不安,試過,可能你更喜歡。

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 07:32 AM 發表

我就救唔返,做乜都無用。如果女人真係死心

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-7-18 10:43 AM 發表

我就救唔返,做乜都無用。如果女人真係死心
之前搬走左一星期 我每日都有返去
個下佢開心 覺得同我傾偈好似朋友咁
我搬返返去 唔係想比壓力佢 而係想補償我過失 希望比佢感受到
佢呢一刻 好絕 做咩都無用 我好怕再講更多佢會反感 呢一刻 我只係行動上 比多啲安全感佢

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-7-18 10:42 AM 發表

首先,要攪清對方係唔係另有戀人。係就唔駛諗。
唔係,就答應佢,呢個先係你真係會改變嘅第一步。
同佢分開住,但每日都上去睇下佢,有返少少空間,似有還無,俾大家感受下,無左對方嘅感覺。
而家你被提分手,一定不安,試過,可能你更喜歡。
佢叫我唔好再對佢咁好 佢唔識點報答我
佢話佢嘗試過想一齊返 但做唔到 佢個心只有小朋友度
我仲可以點⋯

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 10:46 AM 發表

之前搬走左一星期 我每日都有返去
個下佢開心 覺得同我傾偈好似朋友咁
我搬返返去 唔係想比壓力佢 而係想補償我過失 希望比佢感受到
佢呢一刻 好絕 做咩都無用 我好怕再講更多佢會反感 呢一刻 我只係行動上 比多啲安全感佢
我十幾年婚姻,三個小朋友。依家人到中年了,無佐個靈魂伴侶。搵另外一個又唔係唔搵又係,又未放低老婆。希望你老婆都係鬥下氣,始終女人係心軟,但如果死心真係難救。

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 10:48 AM 發表

佢叫我唔好再對佢咁好 佢唔識點報答我
佢話佢嘗試過想一齊返 但做唔到 佢個心只有小朋友度
我仲可以點⋯
同我老婆對答一樣

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-7-18 10:51 AM 發表

我十幾年婚姻,三個小朋友。依家人到中年了,無佐個靈魂伴侶。搵另外一個又唔係唔搵又係,又未放低老婆。希望你老婆都係鬥下氣,始終女人係心軟,但如果死心真係難救。
初初 我都以為係因為有小朋友 而維繫大家 依一刻發現但原來唔係 唔介意比佢鬧 佢仲話你 姐係仲著緊你 我好想挽回 而唔想離婚

Time’s up••••••deleted

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-7-18 10:53 AM 發表

同我老婆對答一樣
人生苦短 呢幾年兩公婆捱 係小左激情 但佢地母女係我辛苦既動力 唔想一句話完就完。
係 之前係有一些矛盾 可能一直都傷到佢太深 佢先想放假
如今 唔知仲可以做咩

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 10:54 AM 發表

初初 我都以為係因為有朋友 而維繫大家 依一刻發現但原來唔係 唔介意比佢鬧 佢仲話你 姐係仲著緊你 我好想挽回 而唔想離婚
你想做乜盡做啦,其他順其自然。我都好後悔,內疚。師兄你應該仲後生,救唔返咪搵第二春。

引用:

咁你叫佢搵一個唔使返工 搵錢嘅男人 做 老公 啦
請問你幾多歲呢?

樓主好深情,欣賞

引用:
原帖由 海灘真羔羊 於 2021-7-18 10:59 AM 發表

人生苦短 呢幾年兩公婆捱 係小左激情 但佢地母女係我辛苦既動力 唔想一句話完就完。
係 之前係有一些矛盾 可能一直都傷到佢太深 佢先想放假
如今 唔知仲可以做咩
我老婆話死心,係連身體接觸都唔俾。即係唔會再可以拖手,抱。如果你都係咁,都幾大穫。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]