• 瀏覽: 9,781
  • 回覆: 79
  • 追帖: 2
條仔平時買寫真我都由佢 我都知佢毒
但依家我想要支香水姐 又係你話激嬲我想哄返我 問我要咩 咁我話想要Anson Lo代言既香水有咩問題
佢一聽到我話要買香水 佢就開始踩我男神 又話咩成個女人咁 做咩唔代言埋m巾
我聽到火都嚟 買支香水都阿支阿左 仲要踩我男神
我真係好嬲囉 你唔想買咪唔好買 做咩要踩我男神!!!!!!!!!!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-7-16 01:19 PM 發表

但依家我想要支香水姐 又係你話激嬲我想哄返我 問我要咩 咁我話想要Anson Lo代言既香水有咩問題
佢一聽到我話要買香水 佢就開始踩我男神 又話咩成個女人咁 做咩唔代言埋m巾
我真係好嬲囉 你唔想買咪唔好買 做咩要踩我男神!!!!!!!!!!!!
我買比你 做我女友

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-7-16 01:19 PM 發表

藥至vs岸膠~

幾十歲人仲追星

幼稚得可憐……

哈哈哈
依加啲基佬追星
真係無底線

千靚2千一支香水好正常。。。毒又一起?

Oman~
引用:

莫非支香水係佢第二個女朋友用開...?

代言M巾有得諗喎,快通知花婆婆攪攪佢

火都黎埋!

引用:

下!做咩要佢買野比妳?
女人,有咩想要既, 就自己買比自己,唔好下下要求對方送. 降格既野,唔好做。

現在妳開到聲, 對方仲要借勢同你鬥咀,我係你, 一句都唔會講。連提都不會提.
對方係錫妳既,就算無激嬲妳,都會自發咁買野比你。
視乎妳在他心中的份量了.

未 敢 忘, 父 母 恩, 報 劬 勞, 願 獻 我 此 生.  願 爹 媽 情 永 固, 無 忘 天 涯 赤 子 心.
我欲乖風歸去, 排徊樹下憶慈嚴
引用:

你男神唔屌西唔痀屎,咪人一個,為一個唔識你唔會屌你嘅人,同條仔吵,白痴妹

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2021-7-16 05:27 PM 發表

哈哈哈
依加啲基佬追星
真係無底線
哈哈,有料

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-7-16 05:59 PM 發表

代言M巾有得諗喎,快通知花婆婆攪攪佢
我一定睇

引用:
原帖由 bluebird8888 於 2021-7-16 06:07 PM 發表

下!做咩要佢買野比妳?
女人,有咩想要既, 就自己買比自己,唔好下下要求對方送. 降格既野,唔好做。

現在妳開到聲, 對方仲要借勢同你鬥咀,我係你, 一句都唔會講。連提都不會提.
對方係錫妳既,就算無激嬲妳,都會自發咁買野比你。
視乎妳在他心中的份量了.
下次你條仔屌你時,你叫佢帶住你男神個面具先畀佢屌,你吹簫時咪當係吹緊你男神囉,男神白痴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]