• 瀏覽: 6,916
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-7-16 04:29 PM 發表

所以話你冇人揸嘅思維 人渣嘅思維係有食唔食罪大惡極 人渣嘅名然係蛇咬都唔認 連啲同佢有路嘅女仔 都講出嚟 做埋好多嘢 連佢啲朋友都講出嚟 我唔知點解佢成日咬都唔認 可能知道一應咗冇得掹啩 佢嗰啲思維係覺得 有女食唔食好差啩 喺佢眼中覺得個個女人都唔同嘅 你食飯食你鍾意點樣食冇所謂 唔該放棄咗屋企等你嗰個先啦 咁無論佢點樣食都係冇問題嘅 橫掂出面啲靚妹都唔介意點畀佢食 從來只有喺屋企等佢嘅先會為佢 ...
好心你自己去睇啦做乜成日聽人講啫,
咁佢唔返嚟食你咪自己去同啲朋友食飯囉,
如果你真係乖乖地喺屋企等佢返嚟嘅話又做咩呻呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-7-16 04:27 PM 發表

照道理講你講法係啱嘅
但係又有幾多人做得到呀
所以有時呢做人要睇開少少唔太過份嘅就算數啦
呢個世界呢就好得意 我喺認識呢個人渣之前呀 識到一啲人呢好好人品好好 條件好好 好首例 當然 我現任人品都好好心地都好好個人都好好 當然我而家講緊嘅人當中都有遇到啲唔好嘅 大人就係咁 偏偏遇到我前度 佢係我認識嘅人裏面 即係可以同我成為情人 廝守一生嘅人 佢係最差嘅 偏偏我就遇到佢 我清醒嘅時候見到佢我都唔睬佢 我見到佢喺度同人打緊麻雀 我嘅好朋友拉咗我入去 飲酒嘅地方 係買酒同飲酒 同我朋友喺度等緊人哋佢玩 但係都唔使等 一入到去就有人走嚟了 但我哋有自己買就嘅 我朋友 好似等緊人追咁囉 我純粹好耐冇見過佢陪佢去呢啲地方見識 順便佢話佢同我飲酒我都好開心因為我喜歡飲酒 其實我第一眼見到佢我都唔鍾意佢呢種人睇落去成個古惑仔口花花咁 我比較鍾意老實嘅人 世事就係咁樣呀

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-7-16 04:33 PM 發表

好心你自己去睇啦做乜成日聽人講啫,
咁佢唔返嚟食你咪自己去同啲朋友食飯囉,
如果你真係乖乖地喺屋企等佢返嚟嘅話又做咩呻呀
你明唔明白呢 佢要我一路等佢呢係由夜晚等到天光 佢出去 同第二個分 但係佢仍然要返嚟 其實好多嘢心裏有數 但係佢又唔肯分手 亦都唔肯承認 但係全部人都知佢喺度做緊乜 連同佢出面嘅女人都唔記得嘅要我呢度示威要搞到上門 咁你話畀我聽佢要夾硬留住我有乜嘢用

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-7-16 04:38 PM 發表

你明唔明白呢 佢要我一路等佢呢係由夜晚等到天光 佢出去 同第二個分 但係佢仍然要返嚟 其實好多嘢心裏有數 但係佢又唔肯分手 亦都唔肯承認 但係全部人都知佢喺度做緊乜 連同佢出面嘅女人都唔記得嘅要我呢度示威要搞到上門 咁你話畀我聽佢要夾硬留住我有乜嘢用
嗯嗯... 咁依家終於甩到身la.... 叻女

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-7-16 05:59 PM 發表

嗯嗯... 咁依家終於甩到身la.... 叻女
唉! 對我父母嚟講就太遲啦

哥們,失戀很正常,喝兩頓酒吐吐苦水,早晚會過去

別過昨天....明天會更好,加油

振作

拜拜就拜拜 下一個更乖

下一個會更好

引用:
原帖由 大大大大騙子 於 2021-7-15 06:17 PM 發表

仲以為有個人咁愛我
點知係周圍溝女嘅
係我錯

又系一個痴情嘅人

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-7-28 05:24 AM 發表

係我錯
Who are u??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]