• 瀏覽: 11,879
  • 回覆: 78
男朋友下個星期生日,我打算同佢去staycation慶祝生日

點知佢話佢已經約左佢班兄弟打通宵機😡

到底知唔知生日係要同女朋友過架?

仲要問都唔問下我會唔會安排啲咩就約晒啲朋友😡

仲要唔係食餐飯,而係約打通宵機

打機真係咁重要咩?連我陪佢過都唔肯🙄

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
熱賣及精選
答案在鏡裡

完了吧……

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-7-14 04:08 PM 發表

男朋友下個星期生日,我打算同佢去staycation慶祝生日

大叔的愛

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2021-7-14 04:55 PM 發表

完了吧……
真係唔明點解寧願同朋友打通宵機囉🙄

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-7-14 06:19 PM 發表

真係唔明點解寧願同朋友打通宵機囉🙄
呢期興hehe劇情……

分手啦!

諗個合邏輯嘅籍口都費事

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-7-14 04:08 PM 發表

無吸引力嘅女人,就必定會令到個男人寧願打非機,都唔想同條女…

檢討吓自己先啦~

生日都唔一定要同女朋友過嘅
可以同屋企人,可以同朋友⋯

好多人已經視拍拖只係多個人可以玩下、飲飲食食、呻下苦水、甚至上床!

搵定另一個男朋友啦

sex party

帽事嘅

引用:

你生日,佢已經要陪你。
佢生日仲要陪你?
你知唔知自己衰D咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]