• 瀏覽: 26,281
  • 回覆: 105
  • 追帖: 3
有個app 過數咪可以打訊息,見到老公最近收左一個女人一筆$2XX嘅錢,訊息💦💦💦 唔知咩錢🤔 有咩意思呢⋯⋯

如果係偷食,出軌無理由係老公收錢架⋯⋯ 係都佢俾錢人⋯⋯搞到我心羅羅攣問唔問好⋯⋯

熱賣及精選
不要問啦, 選擇信你老公啦! 

係咪你亂諗, 你老公係咪買左野關於水?
去玩水, 或者運動流汗?? 

想知答案, 我會直接問佢. 怕咩. 都2公婆囉

引用:
原帖由 其實你後面有人 於 2021-7-14 15:09 發表

不要問啦, 選擇信你老公啦! 
我都係覺得自己多疑

引用:
原帖由 真珠乃查 於 2021-7-14 15:13 發表

係咪你亂諗, 你老公係咪買左野關於水?
去玩水, 或者運動流汗?? 
有去boat trip我都有去, 不過無一筆數係200幾蚊

引用:
原帖由 觀陰 於 2021-7-14 15:14 發表

想知答案, 我會直接問佢. 怕咩. 都2公婆囉
就係諗緊問唔問好. 一陣放工返去再諗清楚
有時2公婆好似唔好咩都咁清楚
大家好似個心都好過D

引用:
原帖由 kikkowai 於 2021-7-14 02:59 PM 發表

有個app 過數咪可以打訊息,見到老公最近收左一個女人一筆$2XX嘅錢,訊息💦💦💦 唔知咩錢🤔 有咩意思呢⋯⋯

如果係偷食,出軌無理由係老公收錢架⋯⋯ 係都佢俾錢人⋯⋯搞到我心羅羅攣問唔問好⋯⋯
可能是找錢

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟
其實你老公係雞頭, 囡囡過返啲傭俾佢 

小小野疑神疑鬼。你辛苦,你老公仲辛苦。

係出櫃呀

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 kikkowai 於 2021-7-14 02:59 PM 發表

樓主有病睇醫生,又睇老公電話收少少錢都唔信要問,公開,有你這女人個老公真係慘

2百幾蚊可以做到啲乜?多Q餘

好心你喇200蚊可以做咩呀?

check 人電話 咸家拉柴

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]