• 瀏覽: 14,778
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
50歲老男人,已經冇性需要。
樓已經供完,一個人住,生活算無憂無慮,
就衰在間唔中覺得好寂寞,好需要人陪伴。
朋友建議我去越南溫個老婆。。。。。。

一展閒雲一溪月,一程山水一年華,一世浮生一剎那,一樹菩提一煙霞
熱賣及精選
人到中年
找興趣好過找伴侶
興趣唔啱可玩過第二樣
伴侶唔啱
有排煩
要人陪
定指定嗰個人陪(分別好大)

有樓巳大把女

小心比人呃晒啲家產

引用:
原帖由 哲上哲 於 2021-7-8 10:05 AM 發表

人到中年
找興趣好過找伴侶
興趣唔啱可玩過第二樣
伴侶唔啱
有排煩
要人陪
定指定嗰個人陪(分別好大)
找興趣好過找伴侶  

去越南無相熟朋友介紹 , 喺介紹所揾風險比較高 , 如果揾個年青又冇諗住有下一代 , 問題又會產生 , 女方無兒女很難同家人交代 , 反而喺香港揾個年紀相約有緣人仲好。

why越南?

引用:
原帖由 tszkitc 於 2021-7-8 09:19 AM 發表

除非佢識講中文,唔係等於同取個賓賓?

引用:
原帖由 tszkitc 於 2021-7-8 09:19 AM 發表

返大陸搵

引用:
原帖由 金猴ip7 於 2021-7-8 03:21 PM 發表

返大陸搵
會考慮返大陸搵但宜家大陸女仔都有好多要求了,
不一定會找到人品好的

如果你穩個人配的長久你就穩翻d大年紀的,除了唔會使你好多錢外,都願意長久一起。。。如果你想有下刺激就穩後生,但你要夠經濟。養後生唔容易,而且你要份得條女出去搞,因為你都唔需要,後生需要。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-7-8 03:33 PM 發表

如果你穩個人配的長久你就穩翻d大年紀的,除了唔會使你好多錢外,都願意長久一起。。。如果你想有下刺激就穩後生,但你要夠經濟。養後生唔容易,而且你要份得條女出去搞,因為你都唔需要,後生需要。
我嘅目標係35到40歲左右嘅女仕,
但係交友網上果D簡直係慘不忍睹!!!
點冇要求都哽唔落!!!

引用:
原帖由 tszkitc 於 2021-7-8 03:36 PM 發表

我嘅目標係35到40歲左右嘅女仕,
但係交友網上果D簡直係慘不忍睹!!!
點冇要求都哽唔落!!!
你這個年紀你花得起錢? 都系女人成熟黃金期。你又唔搞野,衰過掉。

如果覺得孤單,就揾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]