• 瀏覽: 17,080
  • 回覆: 71
  • 追帖: 3
之前咪話老媽子一把年紀喺到睇BL劇,日日準時煲大叔的愛!(真係痴線)

佢依家已經走火入魔,喺屋企貼哂poster,本身佢同老豆間房放埋結婚相,依家居然收埋張結婚相,換咗mirror poster!

冇錯,係嗰班仔呀!(激鬼氣,我條女又係好中意佢哋,成日喺我面前提佢哋) 依家老媽子日日喺到話edan好可愛,咩anson好靚仔,老豆都頂佢唔順!老豆忍唔住偷偷同我講,佢話同老媽子拍拖時佢都未試過咁,依家變咗另一個人。

嗰晚我發現,老豆部電腦仲入埋個唔知咩婚姻破裂關注組,佢一路睇一路發出唔知笑定喊既怪聲,傻傻地咁,嗰一刻,我覺得老豆老咗十歳。

我想講,女人痴線起嚟真係好痴線!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-7-6 11:23 AM 發表

之前咪話老媽子一把年紀喺到睇BL劇,日日準時煲大叔的愛!(真係痴線)

佢依家已經走火入魔,喺屋企貼哂poster,本身佢同老豆間房放埋結婚相,依家居然收埋張結婚相,換咗mirror poster!

冇錯,係嗰班仔呀!(激鬼氣,我條女又係好中意佢哋,成日喺我面前提佢哋) 依家老媽子日日喺到話edan好可愛,咩anson好靚仔,老豆都頂佢唔順!老豆忍唔住偷 ...
可以笑的話不會哭

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-7-6 11:23 AM 發表

冇錯,係嗰班仔呀!(激鬼氣,我條女又係好中意佢哋,成日喺我面前提佢哋) 依家老媽子日日喺到話edan好可愛,咩anson好靚仔,老豆都頂佢唔順!老豆忍唔住偷 ...
靚鬼仔!男人之家化到個妝咁!甚麼教主,我真係頂唔順!

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-7-6 12:17 PM 發表

一個字:娘!

乜泥我完全5知

頂你啊
七月仲未黎就po定鬼相嚇狗人

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-7-6 12:06 PM 發表

可以笑的話不會哭
送俾我老豆

我差d以為你老母迫你老豆去攪基

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-7-6 12:17 PM 發表

我都唔識欣賞!

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-7-6 03:50 PM 發表

我差d以為你老母迫你老豆去攪基
我唔想家破人亡!

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-7-6 03:56 PM 發表

我唔想家破人亡!
好睇好多囉

引用:

叫你老豆貼啲返啲後生女 poster 啦!

引用:

同你老母講,嗰班係膠面人,旺角大把!

老豆老了十歲, 媽呢?

長篇廢文

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]