• 瀏覽: 7,344
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
Hihi

遇見了愛情,哈哈哈

巴士情緣, 以前試過一次隔離座有位不相識女仔靠著我膊頭瞓著覺, 但我唔識反應, 一直借個右邊膊頭任由佢瞓, 直至佢瞓醒落車, 當睇見佢落車自己感覺有一種失落 !點解自己冇勇氣主動去認識佢呢?😥

引用:
原帖由 derrickt 於 2021-7-6 09:50 AM 發表
巴士情緣, 以前試過一次隔離座有位不相識女仔靠著我膊頭瞓著覺, 但我唔識反應, 一直借個右邊膊頭任由佢瞓, 直至佢瞓醒落車, 當睇見佢落車自己感覺有一種失落 !點解自己冇勇氣主動去認識佢呢?😥
感覺,應該好回味

呢個系所謂嘅一見鍾情

一見鍾情 搵佢表白

引用:
原帖由 井底明科技 於 2021-7-7 04:27 PM 發表
一見鍾情 搵佢表白
萬一,人地有男友呢。😛

我遇見有個女仔坐我隔離,全程就係咁低頭飲泣。其他乘客路過都望過黎,以為我搞喊佢。

引用:
原帖由 Danny0101 於 2021-7-9 02:09 PM 發表
我遇見有個女仔坐我隔離,全程就係咁低頭飲泣。其他乘客路過都望過黎,以為我搞喊佢。
哈。。。。。

引用:
原帖由 韓風紅色的更新 於 2021-7-4 01:43 AM 發表
請問,大家,返工坐車,有無遇上心儀對象,日日返工坐車,無論車程長或短,都希望可以遇到你,或,妳。又或者,其實有好多交通工具可以選擇,就係因為想遇見你,,妳。所以刻意坐呢班車?? ? 。。。有無人,同路。。如果有,分享一下。。
當然有啦,我就是其中一個

佢同我一樣中意坐尾座窗口位,每次見佢若有所思咁,但可惜我唔係日日見到佢,有時隔幾日,最耐隔成個月

引用:
原帖由 Mer哥 於 2021-7-10 10:04 PM 發表
佢同我一樣中意坐尾座窗口位,每次見佢若有所思咁,但可惜我唔係日日見到佢,有時隔幾日,最耐隔成個月
成個月,,己經好鬼失落。。

引用:
原帖由 韓風紅色的更新 於 2021-7-10 10:05 PM 發表

成個月,,己經好鬼失落。。
係呀,唔見一輪我會胡思亂想

引用:
原帖由 Mer哥 於 2021-7-10 10:06 PM 發表

係呀,唔見一輪我會胡思亂想
聽你咁講,,佢唔係成日坐果班車喎。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]