• 瀏覽: 17,957
  • 回覆: 81
佢都一把年紀,居然喺到睇BL劇!問佢先知原來佢睇咗日版覺得好好睇,依家有港版大叔的愛,佢尋日睇到好開心喺到笑!

點會諗到老媽子居然啱BL劇,我女朋友仲話好正常(因為佢都睇),真係正常咩???

熱賣及精選
5知有乜好睇幾廿年劇情來來去去都係咁

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-6-29 03:36 PM 發表

佢都一把年紀,居然喺到睇BL劇!問佢先知原來佢睇咗日版覺得好好睇,依家有港版大叔的愛,佢尋日睇到好開心喺到笑!

點會諗到老媽子居然啱BL劇,我女朋友仲話好正常(因為佢都睇),真係正常咩???
其實咁都幾好!
證明左你阿媽都係一個好開通既人

你媽會唔會想睇黃德斌, 唔知係男男情愛劇?

引用:
原帖由 床下底種蕃薯 於 2021-6-29 03:36 PM 發表

你老母睇電視都要吊,好似你思想有問題多啲

引用:
原帖由 專業小畫家 於 2021-6-29 04:28 PM 發表

其實咁都幾好!
證明左你阿媽都係一個好開通既人
佢有時幾開通,但我好難想像

引用:
原帖由 Silenceday 於 2021-6-29 04:59 PM 發表

你媽會唔會想睇黃德斌, 唔知係男男情愛劇?
佢話佢知呀,佢睇咗日版

引用:
原帖由 樓下真大樹 於 2021-6-29 05:01 PM 發表

你老母睇電視都要吊,好似你思想有問題多啲
咁都叫吊?你可能對吊呢個字有誤會

引用:

你老母生舊義燒好過

咩叫BL劇?

隨時老媽子帶個田田返黎

引用:
原帖由 豹王之王 於 2021-6-29 08:36 PM 發表

咩叫BL劇?
基佬劇

個名都攪到我冇胃口,無耐要skip 99台

你睇AV阿媽又冇話過你,佢睇BL你意見多多?

AV 做左幾十年,做來做去都係果幾樣,咪又係咁多人睇

主題標籤 #大叔的愛
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]