• 瀏覽: 28,582
  • 回覆: 251
  • 追帖: 5
佢真係好中意飲酒,但今次出去飲成晚
成晚冇返屋企,我打極電話都冇人聽
尋日朝早返嚟時成身酒氣,仲呃我話同佢好姐妹飲酒
但被我識穿咗,佢姐妹未同佢事前夾口供
問佢同邊個飲佢又唔講,一味只話係朋友
又話我諗太多,根本冇咩發生
我真係唔知信唔信佢好!

熱賣及精選
引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-28 03:33 PM 發表

我真係唔知信唔信佢好!
要發生嘅 就飲唔飲酒都可以發生㗎啦

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-6-28 03:35 PM 發表

要發生嘅 就飲唔飲酒都可以發生㗎啦
我唔想帶帽,仲要啱啱先同佢求咗婚

師兄佢飲得有幾密?
香港女仔?

我覺得如果你覺得佢飲定幾定期,而揾到pattern既話,就要比較小心

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-28 03:33 PM 發表

我真係唔知信唔信佢好!
帽事既, 放心

哈哈哈
快啲中出佢先La
大咗肚
睇佢仲可以去邊到飲酒

哈哈哈
佢明顯比人執屍La
不過斷咗片啫

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-28 03:55 PM 發表

咁就麻煩D🤔人哋食嘢….你就埋單找數🥲

引用:
原帖由 人人唔為我 於 28-6-2021 15:33 發表

我真係唔知信唔信佢好!
飲多咗比人執屍,
點知有無事發生?
再講男歡女愛自願互利.

引用:

我真係唔知信唔信佢好!
9成有事發生咗

佢鍾意飲酒你就同埋佢一齊去啦 再唔係你就習慣佢喺屋企飲啦 一個鐘意去蒲飲酒嘅人 同一個真正鍾意飲酒嘅人係有唔同嘅 一個鍾意飲酒嘅人 喺邊度都飲得 我日日都喺屋企飲嘅 有酒飲就得啦 你喺度瞓佢喺度飲佢飲醉就瞓 咁咪乜事都冇囉

喺出面飲酒有危險性 如果佢鍾意飲酒出去飲的話 你咪同佢一齊去囉 如果佢喺屋企飲的話你咪可以放心啲囉 咁你介唔夠陪佢一次半次出去飲都唔係好難 長期就唔好啦 氹下佢叫佢有時喺屋企飲 如果係鍾意圖嗰隻就幫你唔到啦

引用:

我真係唔知信唔信佢好!
係好現實㗎,你可似出錢約她,其他男人也可以,她咁多客,你又唔係包起她,佢又點會只服侍你一人。

引用:

我真係唔知信唔信佢好!
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你連兄弟都可以唔要咯…

仲點可能唔信佢㗎~~

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-28 03:55 PM 發表

帽事嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右