• 瀏覽: 10,739
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
昨天老婆因為去同姊妹慶祝生日,穿得好靚,所以佢出門時要來一次親密行動,行動中時,老婆突然話:雖然你五十幾,但仲好似以前甘靚仔(我地識左三十多年)。開心左一晚。勉勵各位師兄若同老婆仍然有做愛,要繼續好好經管夫妻關系。

引用:
原帖由 Abouttime 於 2021-6-28 08:53 AM 發表
昨天老婆因為去同姊妹慶祝生日,穿得好靚,所以佢出門時要來一次親密行動,行動中時,老婆突然話:雖然你五十幾,但仲好似以前甘靚仔(我地識左三十多年)。開心左一晚。勉勵各位師兄若同老婆仍然有做愛,要繼續好好經管夫妻關系。
30 幾時 1 個禮拜一鑊
而家 4 張嘢, 仲密咗, 要隔日一鑊

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2021-6-28 11:27 AM 發表

恭喜師兄,可喜可賀。

你乃講出了經驗之處

難得呢版有正面的post 👍🏼

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2021-6-28 11:27 AM 發表

每次有無一分鐘

引用:
原帖由 Abouttime 於 2021-6-28 08:53 AM 發表
臨出門前做,會唔會好趕時間,太快完成任務呀?

五分鐘

引用:
原帖由 奧野壯 於 2021-6-28 12:46 PM 發表

每次有無一分鐘
你太睇得  起 佢⋯

同個 十幾廿碎 美乳靚女 可能真係頂唔到 十分鐘…

幾十年夫妻, 半個鐘 當做 健身 冇問題⋯

早個月 我去照心電圖,個姑娘重以為我係運動員⋯

引用:
原帖由 奧野壯 於 2021-6-28 12:48 PM 發表

臨出門前做,會唔會好趕時間,太快完成任務呀?
最後結果係上下半場,下半場等佢返來再開波

甜到漏

引用:
原帖由 奧野壯 於 2021-6-28 12:46 PM 發表

每次有無一分鐘

引用:
原帖由 Abouttime 於 2021-6-28 03:06 PM 發表

最後結果係上下半場,下半場等佢返來再開波
個故事好鹹濕小朋友唔啱

引用:
原帖由 奧野壯 於 2021-6-28 04:37 PM 發表

個故事好鹹濕小朋友唔啱
係呀,適合已婚人仕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]