• 瀏覽: 1,827
  • 回覆: 10
有冇聽過有隻減肥針每日係屋企自己打?效果如何?真係減到肥?

引用:
原帖由 Wong00612 於 2021-6-26 09:16 PM 發表
弱智先會信呢啲嘢

其實正正經經節食同做運動真係咁難

引用:
原帖由 Wong00612 於 2021-6-26 09:16 PM 發表
應該好有效!  
佢地好勤力架屋企又打 公廁又打
公園又打 而且佢地打完好有手尾
將針筒放得好好 方便其他人循環再用 為環保出分力
見到長期打真係打到瘦骨如柴
但有副作用一唔打就口水鼻涕都流晒出黎
為左靚無計啦! 我暫時無興趣  樓主你想試呀?

個次咁岩係灣仔修頓球場公廁有人打完
見到仲影低埋 想睇有無牌子名
如果下次要減肥時拎去藥房配

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-27 04:02 發表

應該好有效!  
佢地好勤力架屋企又打 公廁又打
公園又打 而且佢地打完好有手尾
將針筒放得好好 方便其他人循環再用 為環保出分力
見到長期打真係打到瘦骨如柴
但有副作用一唔打就口水鼻涕都流晒出黎
為左靚無計啦! 我暫時無興趣  樓主你想試呀?
個次咁岩係灣仔修頓球場公廁有人打完
見到仲影低埋 想睇有無牌子名
如果下次要減肥時拎去藥房配
唔好咁衰啦,on9少少嗰啲真係信㗎。😆

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-27 09:14 AM 發表

唔好咁衰啦,on9少少嗰啲真係信㗎。😆
我好用心去打架

引用:
好像聽說過有一種,忘記名字了

一下子減肥下來,會使皮膚表皮鬆的,我看到過好多人皮膚松下來都是一下瘦太多

沒有體驗過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]