• 瀏覽: 8,521
  • 回覆: 54
+5
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2021-6-29 03:02 PM 發表

佢廋有好多原因 ..

你講佢飲個款野會廋未必岩囉 ..
我諗點都有少少幫助既

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-29 03:08 PM 發表

我又冇佢咁貪靚做乜要減肥
其實減肥唔一定為左靚既! 身體健康都係考慮因素
而且又可證明你所講係咪work!  
證明給質疑你既人睇囉

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 03:21 PM 發表

其實減肥唔一定為左靚既! 身體健康都係考慮因素
而且又可證明你所講係咪work!  
證明給質疑你既人睇囉
冇想過用辛苦自己泥證明小學雞野喎

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-29 03:27 PM 發表

冇想過用辛苦自己泥證明小學雞野喎
連你自己都講自己既係小學雞野!
佩服!佩服
而且飲下可樂咁都叫辛苦
為左減肥好多人食都無啖好食
做運動做到身水身汗 周身酸痛個d叫咩?
你人生真係好幸福  恭喜 恭喜!

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 03:35 PM 發表

連你自己都講自己既係小學雞野!
佩服!佩服
我只不過俾我眼見既野俾想減肥既人作參考遮

Correlation does not imply causation.
人哋飲可樂,人哋瘦咗,
但唔代表因為飲可樂所以瘦咗。
你若然相信有因果關係,
都要有個根據先得㗎,
我唔理係科學、定玄學、定乜嘢根據。
下次你見人飲香爐灰溝水,又見人瘦咗,
係咪又認為香爐灰溝水可減肥呢?

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-29 03:59 PM 發表
Correlation does not imply causation.
人哋飲可樂,人哋瘦咗,
你若然相信有因果關係,
都要有個根據先得㗎,
定樓主就係白色可樂既圓公
近排銷量唔好所以曲線推銷白色可樂
高招  現在先察覺得到可能係廣告

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-29 03:59 PM 發表
人哋飲可樂,人哋瘦咗,
你若然相信有因果關係,
都要有個根據先得㗎,
邊D飲得邊D飲5得仲有腦分析邊D人可信同樣有腦分析

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 04:04 PM 發表

你鐘意點諗就點諗啦

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-26 12:39 PM 發表
冇一樣食物食咗會減肥
咁你就錯了

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 16:04 發表

有道理。
而家興飲黑色可樂喎,
話哂標榜零卡,
冇人飲白色。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-29 04:50 PM 發表

有道理。
而家興飲黑色可樂喎,
話哂標榜零卡,
冇人飲白色。
但黑色出左十幾年 白色是plus屬效新產品
不是之前的健兒可樂 Diet Coke
但3款都係0卡!  而白色被標籤為減肥可樂
M記都未有plus飲 只有Zero 之前曾經有Diet
搞到變成討論可樂添

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 17:15 發表

但黑色出左十幾年 白色是plus屬效新產品
不是之前的健兒可樂 Diet Coke
但3款都係0卡!  而白色被標籤為減肥可樂
M記都未有plus飲 只有Zero 之前曾經有Diet
搞到變成討論可樂添
Oh really?我真係落後哂。
太耐冇飲汽水。
咁新出嘅白色有咩比黑色更優勝?
黑色已經零卡喇喎,仲唔夠好?

引用:
原帖由 purplerain70 於 2021-6-29 05:20 PM 發表

Oh really?我真係落後哂。
太耐冇飲汽水。
咁新出嘅白色有咩比黑色更優勝?
黑色已經零卡喇喎,仲唔夠好?
Plus 2017年3月先推出 稱能減脂

我有個客係中環醫生, 我同佢講飲緊減肥可樂, 味道清淡好易入口幾好飲, 之後佢話世上邊有減肥汽水, 你試下比枝完全無糖汽水比你, 你飲完一啖肯定唔會再飲第二啖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]