• 瀏覽: 8,513
  • 回覆: 54
+5
引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-26 10:41 AM 發表
我見大佬臨食飯就飲一兩罐依排見佢真係瘦左好多喎
食瀉藥應該有效,仲可能會增髮

附件

20180224_e748cca3b26737fa6cb7Avj3D0ze5uOL.jpg(45.94 KB)

20180228_b5290d6c49c6755b5fe9ekG3tMQWAPH1.jpg(63.49 KB)

20180219_f462f14f4cc723ee1b06z2pPXPByMR2G.jpg(45.14 KB)

引用:
原帖由 晚間中心的金童 於 2021-6-27 12:58 PM 發表

食瀉藥應該有效,仲可能會增髮
乜水又幾型喎

減肥辦法

引用:
原帖由 沙漠怕廁紙 於 2021-6-27 04:22 PM 發表
減肥辦法
捱得餓

口痕痕時飲都OK o既。零食代替品

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-26 10:41 AM 發表
真的嗎,我都想試試啦

引用:
原帖由 流逝的青春 於 2021-6-28 08:41 AM 發表

真的嗎,我都想試試啦
佢以前都減開肥架佢兩三星期前飲見佢食更少野瘦得好快

個人認為可以冇負擔咁飲甜野,吾繼續肥落去,但都吾會太幫到減肥,只係減少左飲料的熱量,止下口癮

引用:
你信呢個世界有變形金鋼 ?? 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2021-6-29 01:32 PM 發表

你信呢個世界有變形金鋼 ?? 
難度親眼見住佢瘦都5信

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-29 02:41 PM 發表

難度親眼見住佢瘦都5信
佢廋有好多原因 ..

你講佢飲個款野會廋未必岩囉 ..

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-29 02:41 PM 發表

難度親眼見住佢瘦都5信
咁你咪做實驗1個月 睇下有咩改變
去證實睇下係咪有效囉

引用:
原帖由 spike 於 2021-6-29 03:04 PM 發表

咁你咪做實驗1個月 睇下有咩改變
去證實睇下係咪有效囉
我又冇佢咁貪靚做乜要減肥

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]