• 瀏覽: 27,144
  • 回覆: 87
真人真事(1)
女仔朋友佢真心唔鍾意著衫,每次見我著住一件t-shirt 佢會話你著咁多衫做乜?

我答: 我著一件T已經叫多衫?

佢:我著雞翼袖都覺得熱,我想除埋佢,跳落水⋯⋯

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

有朋友搞staycatiom birthday party, 約左4個閏蜜(計埋我)一齊酒店住一晚。因為房間有個按摩池,佢地話要著bikini 影相,同埋要影床照除淨Bra& Un ,攬嚟攬去影親密相。

我兩個朋友圈子嘅女仔朋友都唔多鍾意著衫,我真係好唔明⋯⋯

熱賣及精選
引用:
原帖由 iitenki 於 2021-6-25 09:44 PM 發表

真人真事(1)
女仔朋友佢真心唔鍾意著衫,每次見我著住一年t-shirt 佢會話你著咁多衫做乜?

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

有朋友搞staycatiom birthday party, 約左4個閏蜜(計埋我)一齊酒店住一晚。因為房間有個按摩池,佢地話要著bikini 影相,同埋要影床照除淨Br ...
點女無飲涼茶,鬼咁熱氣,性慾仲高漲。我講真嘅

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-6-25 09:55 PM 發表

點女無飲涼茶,鬼咁熱氣,性慾仲高漲。我講真嘅
我覺得佢地露體狂 仲要怕人睇唔到,即刻po story , 房間無觀眾 就放上網

引用:
原帖由 iitenki 於 2021-6-25 10:01 PM 發表

我覺得佢地露體狂 仲要怕人睇唔到,即刻po story , 房間無觀眾 就放上網
係咯,我無講錯。佢地性慾高漲,你繼續寫下佢地咸故,應該有好多

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-6-25 10:03 PM 發表

係咯,我無講錯。佢地性慾高漲,你繼續寫下佢地咸故,應該有好多
有呀! 大把,約啲仔出嚟摸曬胸,發晒姣話呢啲係社交禮儀 ⋯⋯ 明明係非禮,佢地好鍾意比人摸,覺得呢啲叫吸引力⋯⋯ 啲觀念錯晒⋯⋯

或者我太保守了⋯⋯

引用:
原帖由 iitenki 於 2021-6-25 10:07 PM 發表

有呀! 大把,約啲仔出嚟摸曬胸,發晒姣話呢啲係社交禮儀 ⋯⋯ 明明係非禮,佢地好鍾意比人摸,覺得呢啲叫吸引力⋯⋯ 啲觀念錯晒⋯⋯
大家係女人,你同佢地講係未有性病前飲點涼茶控制下佢地自己。

引用:
原帖由 iitenki 於 2021-6-25 10:08 PM 發表

或者我太保守了⋯⋯
你係正常的,因為鷄會收錢,免費鷄真系顛。

引用:
原帖由 iitenki 於 2021-6-25 09:44 PM 發表

真人真事(1)
女仔朋友佢真心唔鍾意著衫,每次見我著住一件t-shirt 佢會話你著咁多衫做乜?

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

有朋友搞staycatiom birthday party, 約左4個閏蜜(計埋我)一齊酒店住一晚。因為房間有個按摩池,佢地話要著bikini 影相,同埋要影床照除淨Br ...
呢啲朋友我要識多啲

引用:

真人真事(1)

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

有咩問題?

我女友響屋企都剩係笠件T,凸點真空,有時連底褲都唔著…

引用:

真人真事(1)

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

冇圖冇真相

有冇相睇先至講落去!

引用:

真人真事(1)

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

每次約會你比幾多錢

引用:

真人真事(1)

(個陣我地係西貢)

真人真事(2)

我都鍾意靚女唔著衫!

圖??

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]