• 瀏覽: 6,915
  • 回覆: 24
  • 追帖: 2
請問有冇人試過做RGA毛囊幹細胞生髮療程呀?我見FB IG 好多資料,但唔知堅唔堅請問有冇人試過做RGA毛囊幹細胞生髮療程呀?我見FB IG 好多資料,但唔知堅唔堅

幫男友搵左間診所做RGA,己經做左三個幾星期,佢話覺得脫小咗,同埋見到前額角位有新毛毛生緊出嚟,即刻開心仔番XD
個E生同啲姑娘好好呀,就算做完都仲有whatsapp跟進進度,同埋算幾抵,唔洗3萬

RGA毛囊幹細胞生髮其實係點做?

引用:
原帖由 AshleyC 於 2021-7-26 11:20 AM 發表
幫男友搵左間診所做RGA,己經做左三個幾星期,佢話覺得脫小咗,同埋見到前額角位有新毛毛生緊出嚟,即刻開心仔番XD
個E生同啲姑娘好好呀,就算做完都仲有whatsapp跟進進度,同埋算幾抵,唔洗3萬
可否介紹我,用那間做

引用:
原帖由 AshleyC 於 2021-7-26 11:20 AM 發表
可唔可以PM我邊度做?同大概價錢? 謝謝!!!

樓主, 可否share資料給我感激萬分

想知做一次最平幾錢

引用:
你好 可否PM醫生資料🙏🏼🙏🏼

想知幾錢,那裡做
請pm分享🙏🏻

引用:
可否pm資料給我!萬分感激!

Please kindly PM me. Thanks.

引用:
原帖由 konka99 於 2021-6-24 01:45 PM 發表
請問有冇人試過做RGA毛囊幹細胞生髮療程呀?我見FB IG 好多資料,但唔知堅唔堅請問有冇人試過做RGA毛囊幹細胞生髮療程呀?我見FB IG 好多資料,但唔知堅唔堅
請問可否pm 我嗎?謝謝!

引用:
可否pm我邊間診所做?萬分感激!

sorry~miss咗咁耐唔記得覆 loll
joyXXX hair growth 係美麗華23/f

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]