• 瀏覽: 1,312
  • 回覆: 21
琴日難得同女朋友行下街, 對眼唔小心比其他更吸引人嘅野(美腿)吸走左
最後當然比佢發現, 佢立即嬲到即刻番屋企, 到今朝都唔係同我講野......
想問問師兄們試過做左啲咩激嬲女朋友?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ariko 於 2021-6-23 12:29 PM 發表

琴日難得同女朋友行下街, 對眼唔小心比其他更吸引人嘅野(美腿)吸走左
最後當然比佢發現, 佢立即嬲到即刻番屋企, 到今朝都唔係同我講野......
太耐冇激嬲佢佢會嬲點解我唔激嬲佢

笑佢肥

話我開太少帖

引用:
原帖由 Ariko 於 2021-6-23 12:29 PM 發表

咁小事都好嬲

引用:

一腳踏幾船

佢遲到超過30分鍾,我話唔緊要跟住佢嬲左我

有次第一眼睇錯佢係阮兆祥

望女係死罪!!

引用:
原帖由 心想是成 於 2021-6-23 09:57 PM 發表

望女係死罪!!
我都唔想架, 但係我對眼自己就走左去望

食飯果時個碟得番一條菜比我夾埋, 佢嬲我唔留比佢食

我俾女仔偷影

引用:
原帖由 Ariko 於 2021-6-24 05:20 PM 發表

我都唔想架, 但係我對眼自己就走左去望
你狡辯!🙄

引用:
原帖由 方中SIR木阝 於 2021-6-23 12:48 PM 發表

太耐冇激嬲佢佢會嬲點解我唔激嬲佢
雖然女人唔可以講道理, 但師兄你女朋友都太勁啦嘛...

引用:
原帖由 tfortest 於 2021-6-23 01:21 PM 發表

話我開太少帖
師兄你女朋友有上香討?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]