• 瀏覽: 17,279
  • 回覆: 42
  • 追帖: 4
+2
JoymXX hair growth係美麗華23/f
王e生做得好好

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 andyho1818 於 2021-8-21 09:32 AM 發表

請問可否pm 我嗎?謝謝!
美麗華23/f JoyXXX Hair Growth,個地址有小小奇怪,係同間美容院分租,我搵嗰邊係診所係wong e生

美麗華23/f JoyXXX Hair Growth,個地址有小小奇怪,係同間美容院分租,我搵嗰邊係診所係wong e生

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-6-23 11:15 AM 發表
我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!
想問下如果大範圍脫髮
頭頂至前額幾光禿下 得返小小毛毛的話,  
RGA有冇幫助?
大範圍治療會不會貴D?
謝謝解答!

引用:
原帖由 jwong1122 於 2021-10-26 12:08 PM 發表

想問下如果大範圍脫髮
頭頂至前額幾光禿下 得返小小毛毛的話,  
RGA有冇幫助?
大範圍治療會不會貴D?
謝謝解答!
RGA 能治療嘅係 “有毛囊” 嘅頭皮,如毛囊已萎縮,不能做RGA 。RGA 每次可治療高達500 cm² 嘅脫髮範圍, 即大約一個手掌嘅面積。
有啲地方會按抽幾多粒肉收費,但有啲就一個收費做晒全頭,價錢大約係3萬。

新手 可唔可以pm診所比我 感謝🙏🏻

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-10-6 06:48 PM 發表
我都係新手所以pm唔到呀
不過你google search RGA生髮會彈出嚟呀,叫JoyXXX醫學活髮,係美麗華

求PM 資料, 感謝

引用:
原帖由 影儀bb好鬼正 於 2021-10-26 13:13 發表

RGA 能治療嘅係 “有毛囊” 嘅頭皮,如毛囊已萎縮,不能做RGA 。RGA 每次可治療高達500 cm² 嘅脫髮範圍, 即大約一個手掌嘅面積。
有啲地方會按抽幾多粒肉收費,但有啲就一個收費做晒全頭,價錢大約係3萬。
更新番我 RGA 後第339天嘅照片

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-6-23 11:15 發表
我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!
請問可否pm我有關 Dr Wong 的資料嗎?謝謝!

RGA 無用架,我都做左,就係美麗23樓,晚人,個purple係打手嚟㗎

引用:
原帖由 hoverdamn 於 2022-9-23 15:13 發表
RGA 無用架,我都做左,就係美麗23樓,晚人,個purple係打手嚟㗎
下 真係打手黎嫁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]