• 瀏覽: 17,278
  • 回覆: 42
  • 追帖: 4
+2
新手無法主動pm,如仍有興趣可pm我

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-6-23 11:15 AM 發表
我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!
想話番最後都揀左呢間診所,價錢公道,服務都幾好,等生頭髮中~~THX

請問診所名稱

樓主, 可否share資料給我, 感激萬分

我做咗RGA, 暫時一個月, 但未有效果........

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-6-23 11:15 AM 發表
我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!
你好,可否PM醫生資料嗎🙏🏼🙏🏼

可否PM醫生資料嗎?

引用:
原帖由 大杯熱檸蜜 於 2021-6-23 10:33 AM 發表
想問有無人做過RGA生髮? 有邊間推介?thx
發型版去

hairjxx髮x活髮醫學
醫生好

引用:
請問可否pm 我嗎?謝謝!

引用:
原帖由 Karen_fish 於 2021-8-13 12:30 PM 發表
RGA 有冇見效?

引用:
原帖由 KWBOY 於 2021-8-22 03:24 PM 發表

RGA 有冇見效?
有效,但一定要有耐性,頭2個月好多毛毛生番出黎

引用:
原帖由 Karen_fish 於 2021-8-13 12:30 PM 發表
點樣冇效果法
你係邊間做
我見我爸頭2個月個效果好好

引用:
原帖由 busycatchu 於 2021-8-23 03:41 PM 發表

有效,但一定要有耐性,頭2個月好多毛毛生番出黎
你好、你說的是你爸爸定你本人?

引用:
原帖由 KWBOY 於 2021-8-23 03:57 PM 發表

你好、你說的是你爸爸定你本人?
我爸爸

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]