• 瀏覽: 17,277
  • 回覆: 42
  • 追帖: 4
+2
想問有無人做過RGA生髮? 有邊間推介?thx

我一年前做過效果好好,醫生勁細心同我分析我嘅問題,而家D頭髮仲健康過之前

請問邊間同幾錢?我問過幾間嗰啲上市醫學美容reborn、perfect hxxx、髮god,但全部都無具體答我價錢同包啲乜,一路錄音帶我遊花園,呢啲真心唔敢上去諮詢囉 -_-

我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!

我上年係診所做,效果都好滿意,你可以去諮詢下,佢地嘅醫生同顧問都好細心解答你嘅問題🥰🥰係美麗華23/F Dr.Wong

請問價錢?

引用:
原帖由 大杯熱檸蜜 於 2021-6-23 11:21 AM 發表
請問價錢?
我做左兩萬幾,女醫生做,好多間都唔會報價亦都唔會答清楚包咩,勁神秘,另外d人會話做完好短時間出頭髮地中海都救到,真係得答笑,我做完要過兩個月多d出毛,第一個月會覺得髮質強d,我覺得有用既,但唔係甩哂都救到咁誇張,純粹分享自身體驗,建議唔好等到甩到冇哂仲想做

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2021-6-23 11:15 AM 發表
我三個半月前去咗幾間比較,最後去尖沙咀美麗華某診所諮詢RGA,個姑娘好細心講解,dr wong又聽落好有經驗,無hard sell,價錢又合理都唔洗$29k,跟住又包勁多保養跟進,仲包個出面未聽過嘅幹細胞生長因子療程,所以我即日做埋.....上兩星期開始明顯見到多咗毛毛出嚟,同本身嗰啲都粗咗,巧開心!!
可pm me

引用:
原帖由 橋頭地獄天才 於 2021-6-23 10:59 AM 發表

依幾間都係美容院
唔係專業植髮生髮中心
價錢真係嚇死人
你睇吓啲posts就知

我識個出名既植髮醫生
幾多人係佢度做FUE/RGA
你需要既PM我
可pm me

引用:
原帖由 橋頭地獄天才 於 2021-6-23 10:59 AM 發表

依幾間都係美容院
唔係專業植髮生髮中心
價錢真係嚇死人
你睇吓啲posts就知

我識個出名既植髮醫生
你需要既PM我
Pm thx

引用:

依幾間都係美容院
唔係專業植髮生髮中心
價錢真係嚇死人
你睇吓啲posts就知

我識個出名既植髮醫生
你需要既PM我
請問可否pm 我嗎?謝謝!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]