• 瀏覽: 1,733
  • 回覆: 19
開始有皺紋係眼尾,咀角都有少少…搞唔掂
有無話做咩機可以最有用?

熱賣及精選
做hifu可以

通常有紋,D 皮都鬆,ultherapy啦,不過要留意近眼位,唔可以打到無骨既位
如果近眼thermage都得,flx4個隻可以嫩埋膚

引用:
原帖由 gbar 於 2021-6-22 01:45 PM 發表

做hifu可以
hifu要睇睇邊隻,有D好雞唔係好得,開唔足度數都唔得

引用:
原帖由 clare311 於 2021-6-24 02:25 PM 發表

通常有紋,D 皮都鬆,ultherapy啦,不過要留意近眼位,唔可以打到無骨既位
mix一齊打面會好D

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 clare311 於 2021-6-24 02:26 PM 發表

hifu要睇睇邊隻,有D好雞唔係好得,開唔足度數都唔得
我又OK喎!可能間間美容院唔同間

引用:
原帖由 clare311 於 2021-6-24 02:25 PM 發表

oooo,咁對付深紋姐係都係要ultherapy?

引用:
原帖由 ritako757 於 2021-6-24 06:56 PM 發表

mix一齊打面會好D
2隻都打咁咪好貴?洗唔洗6-7皮呀?無記錯好似唔系醫生打係平D?

引用:
原帖由 gbar 於 2021-6-24 11:13 PM 發表

我又OK喎!可能間間美容院唔同間
但你本身係修面形only?

引用:
原帖由 鹹蛋黃加鹹蛋 於 2021-6-25 01:41 PM 發表

2隻都打咁咪好貴?洗唔洗6-7皮呀?無記錯好似唔系醫生打係平D?
平都唔好濟啦, 打落面個WO, 重要系勁機,我打呢D一定搵醫生打!
full time醫生會比較有經驗,所以打出黎我都好滿意呀

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 ritako757 於 2021-6-28 04:18 PM 發表

平都唔好濟啦, 打落面個WO, 重要系勁機,我打呢D一定搵醫生打!
full time醫生會比較有經驗,所以打出黎我都好滿意呀
手勢好爭好遠!想問下你打幾錢

引用:
原帖由 kiuesse 於 2021-6-28 07:38 PM 發表

手勢好爭好遠!想問下你打幾錢
係呀,最大睇到唔同係D紋好明顯無左
我做個時promo就半價,5萬幾全面,有晒thermage flx4+ultherapy

新媽媽加入多多指教
引用:
原帖由 ritako757 於 2021-6-29 03:01 PM 發表

我做個時promo就半價,5萬幾全面,有晒thermage flx4+ultherapy
5萬幾都唔算太平, 邊間?

引用:
原帖由 ritako757 於 2021-6-29 03:01 PM 發表

咁都算幾好WO,full time醫生呢個價都好難得想問係邊間?hard sell?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]