• 瀏覽: 3,526
  • 回覆: 18
我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-22 07:17 發表

@追魂B~ 無哂時間生完之後好難keep返個身型
未生之前都係肥腫難分身型,無須刻意keep🙄

you deserve my frozen love for you,
with my hot passion preserved by the effect of mpemba,
and surround the core with the aquiform tears,
my love,
only you, are the existence among the soul
by JL
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-22 07:31 AM 發表

頂你忽忽咩 好大雨點返工
早知請假............落雨返工真係幾麻煩

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
男人生咩仔呀

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-22 07:17 AM 發表

佢都大過仔啦
懂揸車同有$5000消費劵
幫追魂B揀左M班學校未?😏

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-22 07:17 AM 發表

咁樓主今天是單親媽媽。
咁你個小朋友幾大呢?

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 最愛收息股 於 2021-6-22 09:04 AM 發表

男人生咩仔呀
追魂B應該只係一條精蟲,追妹射左當生左

引用:

你係開刀定順產?

引用:

首先你去做變性手術

引用:

追魂爸B去咗邊

病入睾盲

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-22 07:42 PM 發表

我都唔知。。。
人間蒸發? 你有冇去報警?
btw: 你係順產or開刀生?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]