• 瀏覽: 2,528
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
琴日我啊媽打電話黎同我講話要同我啊爸離婚。啊媽話佢2月個時發現啊爸出面有小三,聽講係個女人先主動撩我啊爸嘅,而個女人自己都有老公跟同個女(應該細過我),但佢地應該就唔知。
事源係我啊爸同個女人係2019年,經朋友介紹認識,(2019年啊爸同啲Uncle 同其中一個Uncle 嘅一班中同一齊去泰國旅行,而個女人就係其中一個中同,但係唔知點解兩群唔同生活圈嘅人點解會溝埋一齊去旅行就係了),總之旅行之後佢地就搭上左。啊爸開始會早出晚歸約個女人出去。而啲Uncle全部都知我啊爸同個女人啲野,仲會一齊出去食飯行山,夾埋暪住我啊媽。
啊媽係無意中睇到佢地WhatsApp啲對話發現嘅,之後佢有當面同我啊爸傾,啊爸當時係話會斬欖,仲del曬個女人啲contact。但之後我啊媽去交電話費個時因為係家庭plan所以發現我爸啲msg錢超額左600HKD,姐係我啊爸係同啊媽傾完之後仲有繼續同個女人聯絡。
而細思極恐嘅係個女人係我啊媽仲未發現佢地啲野之前就加左我啊媽FB,有like我啊媽的post。
另外仲要有一日(2019年)無啦啦有個女人係條街度拍我膊頭,話係我啊爸啲fd,仲叫得出我個名,話想同我影相,之後她仲張張相sd左比我啊爸,啊媽見到仲問個女人係邊個。依家我先知個女人就係個小三。跟住我去search個女人fb,發現仲有fd request,原來佢一早就想加埋我fb,心諗做小三做到佢咁猖狂嘅都係第一次見。唔係諗住做到我後底乸吖嗎,傻L左個鼻。
我唔知應該要點處理呢件事情,因為我依家係台灣讀書因為疫情返唔到香港,而啊媽仲未確定係咪真係要離婚,因為我仲有個讀緊小學嘅細妹啊媽要照顧。
希望可以有多啲意見,睇下點處理件事,線上等,感謝🙇🏿‍♂️🙏🏻

熱賣及精選
優雅的朋友們會好少少

真係影衰曬啲叫🐯🐯🐷🐷嘅人 姦夫淫婦 呢啲女人不知廉恥呀 你同個女人個老公講囉 將你而家鋪嗰啲嘢畀佢老公睇囉 睇下呢個女人會點

呢個阿嬋有冇成60歲🤬 影衰曬啲🐯🐯🐷🐷🤬🤬🤬🤬🤬🤬

大家都係viu fans

引用:
原帖由 何文田個何超儀 於 2021-6-21 12:57 PM 發表

琴日我啊媽打電話黎同我講話要同我啊爸離婚。啊媽話佢2月個時發現啊爸出面有小三,聽講係個女人先主動撩我啊爸嘅,而個女人自己都有老公跟同個女(應該細過我),但佢地應該就唔知。
事源係我啊爸同個女人係2019年,經朋友介紹認識,(2019年啊爸同啲Uncle 同其中一個Uncle 嘅一班中同一齊去泰國旅行,而個女人就係其中一個中同,但係唔知點解兩群唔同生活圈嘅人點解會溝埋一齊去旅行就係了),總之旅行之 ...
好似好大方咁,想粒實你。

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-22 11:57 PM 發表

真係影衰曬啲叫🐯🐯🐷🐷嘅人 姦夫淫婦 呢啲女人不知廉恥呀 你同個女人個老公講囉 將你而家鋪嗰啲嘢畀佢老公睇囉 睇下呢個女人會點
不守婦道有老公都敢做

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-22 11:58 PM 發表

呢個阿嬋有冇成60歲🤬 影衰曬啲🐯🐯🐷🐷🤬🤬🤬🤬🤬🤬
60歲冇咁老掛

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-22 11:57 PM 發表

真心有諗過,我搵到埋佢個女fb,直接同個女講你老母做小三,但重點係啊媽未決定係咪要離婚🤮

引用:
原帖由 icborn 於 2021-6-23 01:06 AM 發表

不守婦道有老公都敢做
唔可以接受🤬🤬🤬🤬🤬🤬

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-23 02:08 AM 發表

唔可以接受🤬🤬🤬🤬🤬🤬
唔應該咁做啦

引用:
原帖由 icborn 於 2021-6-23 01:07 AM 發表

60歲冇咁老掛
近幫60㗎啦🤬

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-23 02:09 AM 發表

近幫60㗎啦🤬
唔識睇以為佢40幾

引用:
原帖由 icborn 於 2021-6-23 02:09 AM 發表

唔應該咁做啦
咁點解佢要咁做呀 而家最慘就係樓主個媽媽一定好傷心一定大受打擊

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2021-6-23 02:10 AM 發表

咁點解佢要咁做呀 而家最慘就係樓主個媽媽一定好傷心一定大受打擊
最傷心嘅樓主個阿媽啦,唔知應該點解決。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]