• 瀏覽: 6,045
  • 回覆: 38
有好多有相睇  有埋年紀  我揀個18歲  跟住佢開工我教佢做野  對佢好d   比佢覺得我當佢係我女朋友咁  當然佢既任務我都要佢做下   但我又會幫佢手  吾擺老板架子  吾夠一星期  我得手了  現在我同佢都過得好開心  而且每星期我比佢放多一曰假  佢就介紹好多賓賓比我識  生活精彩左好多了  

熱賣及精選
引用:
原帖由 大眼sam 於 2021-6-20 01:50 PM 發表

有好多有相睇  有埋年紀  我揀個18歲  跟住佢開工我教佢做野  對佢好d   比佢覺得我當佢係我女朋友咁  當然佢既任務我都要佢做下   但我又會幫佢手  吾擺老板架子  吾夠一星期  我得手了  現在我同佢都過得好開心  而且每星期我比佢放多一曰假  佢就介紹好多賓賓比我識  生活精彩左好多了  
重點係你仲要俾人工佢......

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 大眼sam 於 2021-6-20 01:50 PM 發表

你屋企, 有乜人?
how many ppl are there ?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2021-6-20 02:13 PM 發表

重點係你仲要俾人工佢......
但吾駛出街請食反 慳吾少

引用:
原帖由 dddrive 於 2021-6-20 02:25 PM 發表

你屋企, 有乜人?
how many ppl are there ?
有爸媽  哥妹

引用:

點解要放多一日假??點解你要識好多賓賓?

引用:
原帖由 大眼sam 於 2021-6-20 02:31 PM 發表

有爸媽  哥妹
無老虎
ok 喇,  玩得 開心 d

有爸媽哥妹仲可以擺老版架子?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
半山高尚住宅有件中年男僱主同後生賓賓搞埋一齊,賓賓日日跟出跟入,僱主車出車入,次次都一齊出街,一齊返屋企,好多人都知

仲有件後生男僱主,一王多后,一間屋60幾平方米請左5、6件賓賓,又係好多人都知,好多人都話佢自己一個人住,請咁多件賓賓唔知做乜咁

中國武漢所肺炎病毒
大家未結婚,就黎好事近?

得手?有冇得中出先?

引用:

犀利

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-6-20 02:55 PM 發表

有爸媽哥妹仲可以擺老版架子?
又老作!爸媽比你話晒事?

引用:
原帖由 肖友懷 於 2021-6-20 03:06 PM 發表

半山高尚住宅有件中年男僱主同後生賓賓搞埋一齊,賓賓日日跟出跟入,僱主車出車入,次次都一齊出街,一齊返屋企,好多人都知

仲有件後生男僱主,一王多后,一間屋60幾平方米請左5、6件賓賓,又係好多人都知,好多人都話佢自己一個人住,請咁多件賓賓唔知做乜咁
有可能嗎?除非佢間係寫字樓?

引用:
原帖由 tomymt 於 2021-6-20 03:27 PM 發表

有可能嗎?除非佢間係寫字樓?
你講佢自己一個人住,但請好多賓賓果件?果單野我係聽保安講,最搞笑係果件後生男僱主有香港女友

仲有件東南亞賓印,男人黎(男賓印),幾有錢,住干德道單棟式,有個港女女友,有次帶兩個女賓印上自己屋企搞野,喺電梯大堂左擁右抱,左右各一件又攬又揸又啜,喺lift入面手多多,閉路電視睇到佢地lift入面互摸

中國武漢所肺炎病毒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]