• 瀏覽: 3,142
  • 回覆: 48
我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-19 16:34 發表

一次過買,唔洗每28日買一次
你買嚟做乜?你都用唔著🤔

you deserve my frozen love for you,
with my hot passion preserved by the effect of mpemba,
and surround the core with the aquiform tears,
my love,
only you, are the existence among the soul
by JL
5000蚊仲要分期比,分期買啦

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-19 04:34 PM 發表

有排用🤣

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-19 04:34 PM 發表

八達通分3期,支付寶分兩期,樓主連新聞都冇睇嗎?

http://edwardchankk.blogspot.com/
大約90盒,你屋企有位擺咪得囉。

引用:

M巾是指麥當當手巾嗎?

長期擺會潮濕發臭,攪臭自己妹妹就唔好啦

引用:

用嚟敷面好呀!聽講話有美顏功效喎!

引用:

麻甩佬買M巾托柒呀

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-6-19 05:39 PM 發表

生完追魂B 都有姨媽到
愛之你就有🉐️生

引用:
原帖由 Jay_Jay 於 2021-6-19 04:35 PM 發表

你買嚟做乜?你都用唔著🤔
佢買嚟泯屎

主題標籤 #消費券
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]