• 瀏覽: 9,362
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2021-6-20 10:57 AM 發表

請問係唔係168嘅加強版?
應該比168更有效

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2021-6-20 11:00 AM 發表

想問依間會唔會逼你買好多次?
都冇呀
一去到個治療師幫我做左個脂肪分析,
再建議我要做幾次,
見佢唔hard sell我先決定幫襯佢~
而且個治療師同我都好啱傾,
仲教埋我飲食要注意d咩~

引用:
原帖由 Rilakkuma## 於 2021-6-21 03:42 PM 發表

都冇呀
再建議我要做幾次,
咁似交友app d美容妹既對白既

引用:
原帖由 Rilakkuma## 於 2021-6-21 03:42 PM 發表

都冇呀
再建議我要做幾次,
你做手臂幾多次先見效?

可能要做多d運動

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2021-6-21 09:31 PM 發表

你做手臂幾多次先見效?
淪落到要喺討論區咁樣借頭借路自問自答賣廣告

應該都好伏吓

好難淨係靠飲食減,我之前都有share過,都係幾種方法一齊先減到,身型先會靚~

引用:
原帖由 kanolee 於 2021-6-22 17:22 發表
好難淨係靠飲食減,我之前都有share過,都係幾種方法一齊先減到,身型先會靚~
除非後生。
十八廿二,又唔係遺傳肥嘅話,
今餐食多咗,最多聽日清淡啲打個和。
年紀大咗就唔係咁易。

引用:
原帖由 lchingyiyi 於 2021-6-21 09:31 PM 發表

你做手臂幾多次先見效?
淨係做咗兩次,我都唔講咁多啦,費事俾人誤會我賣廣告

提示: 違規內容已被屏蔽
我都試過168搞唔掂,最後搵左個幾work嘅方法,就係食supplement! 食緊SE修腩素,都係frd介紹比我,估唔到個效果幾好。佢入面啲成分好全面,又有唔同嘅蔬果纖維同埋酵素淨係食呢隻都夠做

引用:
原帖由 tobuuuu 於 2021-6-29 10:01 AM 發表
我都試過168搞唔掂,最後搵左個幾work嘅方法,就係食supplement! 食緊SE修腩素,都係frd介紹比我,估唔到個效果幾好。佢入面啲成分好全面,又有唔同嘅蔬果纖維同埋酵素淨係食呢隻都夠做
垃圾產品

引用:
原帖由 tobuuuu 於 2021-6-29 10:01 AM 發表
我即刻上網check咗,都幾平先$295. 個FB page都介紹得好詳盡,有埋測試可以睇到哂個效果,心郁郁好想試

引用:
原帖由 boxPP1 於 2021-6-30 10:37 AM 發表

我即刻上網check咗,都幾平先$295. 個FB page都介紹得好詳盡,有埋測試可以睇到哂個效果,心郁郁好想試
咁平呀 咁就快d去買黎試啦 無人阻你 個介紹係廣告黎唔通話測驗無效果咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]