• 瀏覽: 3,057
  • 回覆: 21
熱賣及精選
引用:
原帖由 酒店純情的蛇 於 2021-6-16 06:45 PM 發表

喺酒吧認識了一個已經結了婚嘅男人,對佢有好感,最近聯系比較頻繁,只系純粹嘅傾計,我要繼續跟佢來往咩?
明呃,勿上當,唔好益廢港男

引用:
原帖由 酒店純情的蛇 於 2021-6-16 06:45 PM 發表

喺酒吧認識了一個已經結了婚嘅男人,對佢有好感,最近聯系比較頻繁,只系純粹嘅傾計,我要繼續跟佢來往咩?
香港同性戀仲未合法架🤭

引用:

因住毀容

佢係唔係好好酒量架?

樓主識食,呢D先好野,有家室,無手尾

引用:

蒲吧識女都唔方好男,你明知人地已婚仲頻繁聯系,仲問應否繼續來往亦都唔方好女!好心你搵食都揾個單身男啦!

引用:

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29977393&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

有左2個月修心養性啦仲揾男人….你想點呀?

基不可失
爆出即飛

引用:

點解好感?成熟?見識閱歷?老男人魅力?

已心動,但冇謂哂時間

邊間gay吧?

引用:

大家互相插屎眼冇問題嘅

https://ladies.discuss.com.hk/vi ... edback=0&num=16

乳頭爛左,點比已婚男人啜

與你素未謀面 反而令我傷心慾絕 完全接受唔到
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]