• 瀏覽: 6,277
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
老婆上年幫我生咗件 人生從此唔同左
以前下班就想四圍去 現在只想回家湊住阿B
以前放假就諗去邊旅行 現在只想四處買唔同既好野畀阿B
以前有覺好訓 現在阿B wewewawa 無得訓
不過點都好 阿B的來臨係我同我老婆嘅福氣
今個星期日係我做左人老豆既第一次父親節
雖然阿B好細個唔識講野唔識送禮物畀我
但只要佢健健康康開開心心我就已經覺得係老豆節最好既禮物
男人好簡單架啫 不過我都唔會忘記我自己老豆 請佢飲個茶
預祝大家父親節開心 快樂

熱賣及精選
引用:
原帖由 波羅的地 於 2021-6-16 05:12 PM 發表

男人好簡單架啫 不過 ...
係咪好開心,好好大份嘅生日禮物

引用:
原帖由 Bvic 於 2021-6-16 05:37 PM 發表

係咪好開心,好好大份嘅生日禮物
係呀 雖然做左老豆真係好多野顧 但覺得自己真正長大

引用:
原帖由 波羅的地 於 2021-6-16 06:15 PM 發表

係呀 雖然做左老豆真係好多野顧 但覺得自己真正長大
係咪啲BB好得意

引用:
原帖由 波羅的地 於 2021-6-16 05:12 PM 發表

恭喜。
小貼士,有得錫要成日錫,大D手都唔比你拖。

這點咪係叫成長囉

父親節快樂 其實做左爸爸 人生更完滿

引用:

其實你有冇養過貓貓狗狗? 因為你養佢地ge心情...就好似自己d 仔女一樣, 吾需要一定生bb先睇會到~

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-6-17 12:22 AM 發表

恭喜。
小貼士,有得錫要成日錫,大D手都唔比你拖。
一定會!

引用:
原帖由 flopman 於 2021-6-17 02:22 PM 發表

其實你有冇養過貓貓狗狗? 因為你養佢地ge心情...就好似自己d 仔女一樣, 吾需要一定生bb先睇會到~
我冇養過呀

恭喜樓主!下年做多件

加油

係福氣

看圖以為你要同B B爭奶飲

主題標籤 #父親節
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]