• 瀏覽: 19,236
  • 回覆: 188
  • 追帖: 3
大學有個同學成日都喺呻自己好孤單
一大時大節放長假就話自己毒L一個過
我終於抵唔住頸去教訓佢
都畢業左都唔短時間 一直都做一個幫手入資料嘅文員仔
我唔係話歧視呢份工 但係你話晒都大學畢業 成績仲要唔差
我質問佢你究竟有冇人生目標 佢竟然答我 冇
問佢有冇打算5年後自己想做到啲咩 佢話唔知 冇諗過
大佬啊 都就快30歲架 有咩理由咁樣過自己人生?
你要咁樣過都冇計 但我真係勸佢唔好走去識女仔啦
害死人 同個計劃將來 冇人生目標既一齊 邊度有保障?
唔通要個女仔畀返承諾同保障你?
我懇求各冇人生目標嘅港男們 好好審視下自己人生
唔好怨天怨地 咩冇女朋友 咩毒L 呢啲你自己攞嚟
我敢肯定 你做人有目標 你有心計劃將來 一定好快脫單
如果你唔敢既話 麻煩唔好行埋我哋香港女仔身邊!

熱賣及精選

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-6-15 01:19 PM 發表

我終於抵唔住頸去教訓佢
你要咁樣過都冇計 但我真係勸佢唔好 ...
28 歲前我都係岸尻尻
個心淨係掛住喺邊度呃蝦條

但自從當年識咗我而家嘅老婆
2009 年經歷過失業, 好彩有佢扶持
當時心諗, 要同佢續續行落去
就要真正咁改變自己
我先正正經經將重心擺返喺事業上
之後畀心機狂揾政府工
又好彩食正退休潮
連升咗兩級, 而家算係食, 住都過得去

有時緣份一到, 一個好女人
可以改變男人一生

講得啱  但事實上社會大把廢柴   9成人都成世on 99, 話9之佢地啦

我有自住樓,又有收租樓。
港女呢?如果學你咁講港女又學咩人有男朋友

引用:
原帖由 正美 於 2021-6-15 02:16 PM 發表

女人主要工作係肯擘大對髀就夠

如果肯出去揾錢或者可以持家有道
已經算係 bonus

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-6-15 01:19 PM 發表

我終於抵唔住頸去教訓佢
關你義事

引用:

我終於抵唔住頸去教訓佢
關鍵在於你同學晤係富二代,如果係,你肯定唔理佢又廢又毒都會主動卜佢!信我!

引用:
原帖由 正美 於 2021-6-15 02:16 PM 發表

請你留意返 港唔港女同港唔港男都唔係重點 重點係你對人生有冇計劃同打算

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-15 02:19 PM 發表

女人主要工作係肯擘大對髀就夠

如果肯出去揾錢或者可以持家有道
已經算係 bonus
呢啲只係男人低俗既思想 咁樣去諗野既男人都唔方有內涵同修養 行過見到都會令人作嘔

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-6-15 03:00 PM 發表

呢啲只係男人低俗既思想 咁樣去諗野既男人都唔方有內涵同修養 行過見到都會令人作嘔
講事實你又唔願聽
以 40 歲前嘅男人嚟計去睇女人
始終係睇性比內涵重要

引用:
原帖由 Yannifwy 於 2021-6-15 03:00 PM 發表

你咁高尚,點解會同個廢物男人拍拖仲比佢話係雞?😎

引用:

我終於抵唔住頸去教訓佢
你地女人既人生目標就係嫁過有錢人,咪仲cheap雞

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-6-15 02:44 PM 發表

關鍵在於你同學晤係富二代,如果係,你肯定唔理佢又廢又毒都會主動卜佢!信我!

女人個心就係諗埋d汚糟蠟蹋野

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2021-6-15 03:10 PM 發表

你咁高尚,點解會同個廢物男人拍拖仲比佢話係雞?😎
所以貼主雞性永遠改不了,仲學人開小學雞貼笑人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]