• 瀏覽: 2,521
  • 回覆: 22
每次見到啲男人去追女仔,有部份仲要追到阿諛奉承,我都忍唔住笑。

可能我從來都唔去媾女啦,我唔明白紆尊降貴去迎合一個女仔,到底有乜嘢樂趣?

至於我點樣識女仔?99%都係啲女被我吸引然後自動波埋我身。男人要吸引女性其實唔難,不外乎都係三樣野:有錢,有才華,有學歷。就係咁簡單。

只要你有呢三樣野,啲女人自然會主動識你,你只需要平常心咁當普通朋友同佢地交往,然後啲女就會自動暗示佢好多優點比位你上,你唔理佢地,過兩三個月啲女就會自己表白,你根本乜都唔使做。

要知道女人天生既基因就係要搵優秀既男性去交配,你條件夠好大把女人痴埋你到,根本唔洗媾。正如一個叻人係大把公司爭住請,只有啲無才能、毫無亮點既廢人先要去人地公司見工做interview乞求人請佢。

可能你會話:「鬼唔知阿媽係女人咩,但我冇乜條件,唔去主動追女仔邊有女吼我。」咁諗又係弱智,正如我上面所講,女人只會搵優秀既男性去交配,無女仔主動識你證明你條件差唔夠優秀,咁你條件差仲走去媾女得幾種結果,大部份女人都會直接reject你,呢點唔講啦。

其餘肯接受你既女人一係同你一樣條件差,見你主動埋身就嗱嗱淋是旦搵條佬埋咗單佢算數,呢種係為結婚而結婚既心態,無感情基礎。一係就抱住「袋住先」心態,呢啲同你一齊咗之後仲會喺出面物色其他優秀男人,隨時俾幾頂帽你帶。

由此可見,條件好既男人根本唔需要媾女,啲女人自動送上門任佢揀。至於條件差既廢男去媾女只會得到一段失敗既「所謂」婚姻,倒不如單身一人。

所以「媾女」呢個行為根本好低智 ,係弱智人士先會做。

熱賣及精選
個個男人都係好大佬,處處為細佬著想。

甘你有女溝味?

夜就去瞓啦

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2021-6-15 01:28 AM 發表

甘你有女溝味?
A君,
一向俾仔溝。
溝女無經驗!

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-6-15 12:22 AM 發表

每次見到啲男人去追女仔,有部份仲要追到阿諛奉承,我都忍唔住笑。

可能我從來都唔去媾女啦,我唔明白紆尊降貴去迎合一個女仔,到底有乜嘢樂趣?

至於我點樣識女仔?99%都係啲女被我吸引然後自動波埋我身。男人要吸引女性其實唔難,不外乎都係三樣野:有錢,有才華,有學歷。就係咁簡單。

只要你有呢三樣野,啲女人自然會主動識你,你只需要平常心咁當普通朋友同佢地交往,然後啲女就會自動暗示佢好多優點比位你上,你 ...
雖然係串咗少少, 但我的確係有同感

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-6-15 12:22 AM 發表

只要你有呢三樣野,啲女人自然會主動識你,你只需要平常心咁當普通朋友同佢地交往,然後啲女就會自動暗示佢好多優點比位你上,你 ...
你講緊我呀, 成世人都冇乜溝過女, 但成日都有西屌,你講 嗰三樣嘢 我都有少少, 不過最重要嗰樣嘢你冇講, 就係靚仔。

引用:

係完美世界無資訊唔流通嘅世界我會認同樓主
樓主忽略左兩點
1. 愛情
2. 識你老鼠咩 識你幾廿鳩年咩

引用:
原帖由 LovelyDog58 於 2021-6-15 05:58 AM 發表

A君,
一向俾仔溝。
溝女無經驗!
菊花人?

其實溝難忍先係高智行為,今日溝左沒?沒就趁勢,快手啦

柄你
引用:

唔怪得無女埋你身,你住公屋,低學歷,唔識英文,無樓,無車,人工只得14K

活係自己幻想世界,真係可年,咁多囡埋身,點會有時間出帖呢,相等於,有錢人點會話自己有錢呢

又係男男男男男男男男!

講到尾,樓主都有做溝女行為

道理係人都識講嘅⋯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]