• 瀏覽: 18,489
  • 回覆: 191
  • 追帖: 2
38歲,5呎高,樣子普通,身材矮小,冇家底,返份萬三四蚊工作。咁的條件要脫單有幾難?

熱賣及精選
引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-6-14 12:18 AM 發表

38歲,5呎高,樣子普通,身材矮小,冇家底,返份萬三四蚊工作。咁的條件要脫單有幾難?
仲脫?安心做一世寡婆啦😚

呢個年紀女性,最吸引係輕熟女人味丶知性丶行為優雅 .... 如果樓主自問唔符合以上條件,脫單機會相當渺茫

引用:
原帖由 春天一留言 於 2021-6-14 12:18 AM 發表

五呎好矮,不過你加油啦唔好灰心

引用:
原帖由 miuchiwing 於 2021-6-14 01:55 AM 發表

支持下佢啦~

未生過都大把人要。但你接唔接受到對方先

引用:

都要睇下你有乜要求, 努力加油呀

同路人。其實係我地遇唔到一個真心睇到我地好嘅人,而我地又會為佢而改變靚嘅人。什麼“莫道你在選擇人,人亦能選擇你,公平。。。”。我地已經只有被選擇,根本就冇選擇嘅權利。

而我已經疊埋心水做老姑婆。只係有啲唏噓,估唔到自己會成為。仲要係得自己一個係咁。又有邊個20歲時,會想到自己做老姑婆呀。認為自己會冇拖拍。

引用:
原帖由 城市儷人 於 2021-6-14 02:03 AM 發表

呢個年紀女性,最吸引係輕熟女人味丶知性丶行為優雅 .... 如果樓主自問唔符合以上條件,脫單機會相當渺茫
輕熟係講廿尾三十. 3⃣️十尾好能熟😂

我的理想型(SinB)
引用:
原帖由 灰的人 於 2021-6-14 07:52 AM 發表

同路人。其實係我地遇唔到一個真心睇到我地好嘅人,而我地又會為佢而改變靚嘅人。什麼“莫道你在選擇人,人亦能選擇你,公平。。。”。我地已經只有被選擇,根本就冇選擇嘅權利。

而我已經疊埋心水做老姑婆。只係有啲唏噓,估唔到自己會成為。仲要係得自己一個係咁。又有邊個20歲時,會想到自己做老姑婆呀。認為自己會冇拖拍。
我大把同事年過35歲都未結婚,呢個年代女性不婚已經好普遍,尤其香港,因為香港女性搵到錢,自己養得起自己,利申,已婚。

冇要求先有機會了

引用:

你無要求的話,其實唔難搵另一半,當然不要為拍拖而拍,寧缺莫濫

有冇相可以私底下睇下?

引用:

一個字緣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]