• 瀏覽: 7,953
  • 回覆: 99
  • 追帖: 1
老公21歲。老公如果去屋企附近就會赤裸上身落樓。佢啱啱買咗車,揸車又會赤裸上身揸車。佢話男人老狗唔著衫好正常,乜真係咁正常咩?

我地有個一歲小朋友,我驚佢大個會學佢爸爸,會冇著衫出街

熱賣及精選
只想同性相吸

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 ssilly959 於 2021-6-13 05:18 PM 發表

老公21歲。老公如果去屋企附近就會赤裸上身落樓。佢啱啱買咗車,揸車又會赤裸上身揸車。佢話男人老豆唔著衫好正常,乜真係咁正常咩?

你小朋友係女仔?咁就真係大件事了

引用:
原帖由 ssilly959 於 2021-6-13 05:18 PM 發表

老公21歲。老公如果去屋企附近就會赤裸上身落樓。佢啱啱買咗車,揸車又會赤裸上身揸車。佢話男人老豆唔著衫好正常,乜真係咁正常咩?

係呀,地盤佬,搬運佬,賣魚佬個個唔正常架,勸你唔好出街。

係外國好多女人開始都鍾意唔著㗎啦,睇睇下就慣不用大驚小怪

引用:

瘦骨仙或肥佬或大肚腩就著返衫好!

引用:
原帖由 ssilly959 於 2021-6-13 17:18 發表

男人老狗定男人老豆?

下次話不如一家人唔著衫出街

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-6-13 06:57 PM 發表

男人老狗定男人老豆?
多謝提醒錯字,已更正

個人習慣而已

覺得有啲嘔心 除非佢身型好靚

引用:

老公21歲。老公如果去屋企附近就會赤裸上身落樓。佢啱啱買咗車,揸車又會赤裸上身揸車。佢話男人老狗唔著衫好正常,乜真係咁正常咩?

你小朋友係咪女?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2021-6-13 11:10 PM 發表

你小朋友係咪女?

引用:
原帖由 勁蠢人一名 於 2021-6-13 06:16 PM 發表

瘦骨仙或肥佬或大肚腩就著返衫好!
好彩兩種都唔係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]