• 瀏覽: 16,733
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
同條女拍拖都穩定,所以決定用佢求婚
當日成班兄弟過嚟幫手佈置個場,搞咗成日都好辛苦
佢哋忙完哂啲嘢之後,條女居然話:「我唔想見到佢哋,叫佢哋走喇。」
我真呆L咗,平時都知佢好有性格,但今次喺班兄弟面前咁講野,我真係好嬲,有冇理過我感受?
依家班兄弟對我有啲微言,話我太過重色輕友...

熱賣及精選
引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-11 04:57 PM 發表

佢哋忙完哂啲嘢之後,條女居然話:「我唔想見到佢哋,叫佢哋走喇。」
我真呆L咗,平時都知佢好有性格,但今次喺班兄弟面前咁講野,我真係好嬲,有冇理過我感受?
我係你就唔會要呢條女

引用:
原帖由 人人唔為我 於 2021-6-11 04:57 PM 發表

完全吾尊重你wor?

引用:
原帖由 薯條工廠 於 2021-6-11 05:03 PM 發表

我係你就唔會要呢條女
有幾年感情

引用:
原帖由 unnot 於 2021-6-11 05:12 PM 發表

完全吾尊重你wor?
我都有少少嬲,落我臉!

係咪有兄弟撩過佢?件事唔簡單!

依家唔飛,你以後會冇晒朋友

下次佢同佢班閨蜜一齊時,逐個逐個彈佢哋個妝同衣著,最好用動物形象吓佢哋,例如大笨象啦,大蜥蜴啦,西藏蝙蝠之類。

佢就係有理你感受先叫佢地走,唔通成班人係度睇你扑野

你之後就要係兄弟同老婆之間選擇㗎啦

引用:
原帖由 Demetrius 於 2021-6-11 08:11 PM 發表

下次佢同佢班閨蜜一齊時,逐個逐個彈佢哋個妝同衣著,最好用動物形象吓佢哋,例如大笨象啦,大蜥蜴啦,西藏蝙蝠之類。
好建議

[url=https://www.study-together.com/edu/]https://www.study-together.com/edu/[/url]
引用:

正宗老婆奴~

明知佢性格,仲搞咁多嘢

同佢講, 妳唔想見到佢地, 可以自己走先.

引用:

似乎你班所謂朋友曾經輪間過佢,佢懷狠右心,所以才叫你趕走班禽獸,你係愛女友又想同佢結婚,就同班豬朋狗友禽獸絕交啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]