• 瀏覽: 2,476
  • 回覆: 38
當你只是27歲,

會5會和22歲 嫩妻 , 離婚娶47歲女人 ?

熱賣及精選
假如是我 ,
會先和47歲老婆離婚, 再娶22歲

haha

附件

Screenshot_20210611-135500_copy_540x278.png(272.06 KB)

2021-6-12 12:03 AM

引用:
原帖由 dddrive 於 2021-6-11 01:54 PM 發表

當你只是27歲,

會,收埋27嗰個地下情人😏
等47老……

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
22細細粒
47林志0

笑死
問題已經暗示咗你已經出咗去滾。

肯定唔會

如果系我肯定唔會

引用:
原帖由 dddrive 於 2021-6-11 01:54 PM 發表

當你只是27歲,

只講年齡當然吾會啦!加多少少野又另當別論喎!如果47歲有1億身家呢? 或某某上市公司主席的獨生女呢?是否有吾同呢?

http://edwardchankk.blogspot.com/
男人永遠鍾意嫩口 不過有一種男人好賤唔止鍾意嫩口 對自己擁有嘅 就算未必係佢理想 佢都死揸住唔放 生人霸死地 鍾意嫩口唔緊要 就放啲老人家走喇 女人青春係最貴㗎

富婆?

我就會選擇開帖先

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
除非唔想再努力,咁都會嘅

引用:

當你只是27歲,

正常情況下! 除非果件所謂22歲嫩妻好扒,唔及果件47歲熟女人索
否則正常男人唔會放棄22嫩口野揀個47,仲要大自己咁多

如果47歲大媽有錢的話,好多人會。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]