• 瀏覽: 7,378
  • 回覆: 38
有無發現你身邊以為最親既人一D都唔了解你呢

我連一隊足球隊10人定12人都分唔清
成日D人話嘛唔好問男人咩係越位
我梗係唔會問啦

只係有次見朋友係gp 度sd 多蒙切同史路比聯成件tee幾靚
轉比男友話想要陪佢睇波著
自此佢誤會我對睇波有興趣

以為完左個英超有覺好訓? 太天真
歐國盃開始
我既惡夢又黎
雖則佢篇好時間表話凌晨起身睇波可以輕鬆夠訓
之但係睇波既野
你自己同兄弟去得架啦
由我訓吧!!

有無sis 同我一樣慘?

熱賣及精選
出聲表達不滿啦。男人有時真係唔點就唔明。

會唔會係多蒙特,而唔係多蒙切呢?

引用:
原帖由 soldierlau 於 2021-6-11 12:35 PM 發表

出聲表達不滿啦。男人有時真係唔點就唔明。
我都推過話眼訓架

陪男人睇波絕世女友

引用:
原帖由 Sambosing 於 2021-6-11 02:50 PM 發表

陪男人睇波絕世女友
睇睇下發呆, 或者訓著

反正都係要睇波, 不如嘗試下咩係足球比賽!可能你會愛上呢!

引用:
原帖由 鵝不單行 於 2021-6-11 05:03 PM 發表

睇睇下發呆, 或者訓著
同他 賭波,賭邊隊先入波, 妳贏了他輸一萬,妳輸了給他肉償,

引用:
原帖由 鵝不單行 於 2021-6-11 05:03 PM 發表

睇睇下發呆, 或者訓著
有時你唔講出嚟真係唔會明,兩個人係一齊就應該多溝通

慢慢,你會發覺佢有時會,好夜先返屋企。

你都幾好笑!講到男朋友好唔了解你,有無諗過自己造成?

你無坦白話佢知你無興趣睇波,梗係唔了解你,以為人哋係你肚裡面條蟲?

引用:
原帖由 鵝不單行 於 2021-6-11 10:59 AM 發表

有無發現你身邊以為最親既人一D都唔了解你呢

我連一隊足球隊10人定12人都分唔清
成日D人話嘛唔好問男人咩係越位
我梗係唔會問啦

只係有次見朋友係gp 度sd 多蒙切同史路比聯成件tee幾靚
轉比男友話想要陪佢睇波著
自此佢誤會我對睇波有興趣

以為完左個英超有覺好訓? 太天真
歐國盃開始
我既惡夢又黎
雖則佢篇好時間表話凌 ...
有冇聽過以退為進 ?

你條仔就係唔想你煩佢 . 所以就叫一齊去做一件你冇興趣既事 .

你放心就俾佢自己去 . 唔放心咪跟住去囉 .

引用:
原帖由 phoebesono 於 2021-6-11 12:54 PM 發表

會唔會係多蒙特,而唔係多蒙切呢?

https://media.tenor.com/images/3988b59544036206e1ecc052c48cbb8c/tenor.gif
樓主極品黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]