• 瀏覽: 13,663
  • 回覆: 125
  • 追帖: 4
去睇吓咪知囉

熱賣及精選
我封面咁索的女係街市賣野,我日日去啦

可能怕唔衛生

引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-6-10 05:49 PM 發表

我唔太中意去街巿,因為有啲街巿會有好大陣魚腥味, 羶味,我聞到好唔舒服,所以久而久之我就好少去,多數買超巿買。我朋友一聽就話我公主病,要求多多。

我聽到真係好無奈,我只係唔中意去街巿,都叫公主病?佢知唔知咩叫做公主病?
把口生系人地果度,妳控制唔到巨地講乜野,妳就當巨地9UP啦,唔需要放繫心上.

只能証明明你闊綽, 超市貴街市2成都去超市買...

引用:
原帖由 ESMPPPPPP 於 2021-6-11 10:57 AM 發表

算把啦你!
游水海鮮同環保海鮮都未識分

上網買又好?去超市買都好?
全部劏定入凍房隔日先送去超市擺幾日賣架咋!
賣唔晒回貨就平賣比d茶記做蒸魚餐。

唔好傻下傻下俾個網頁我啦。
莫講話東升?你買到條沙巴都當你贏!
其實你食過新鮮嘢未㗎?

公主唔一定係餐餐要食好西先被稱乎架!
無知亦係佢地嘅通病
你識好多野喎要唔要頒個獎俾你呀
識少少扮代表獎

唔識唔知就上網搵下啦,超市係有新鮮海鮮架陰功

呢啲垃圾朋友叫佢食屎啦

引用:
原帖由 er007 於 2021-6-11 11:07 AM 發表

買過飽魚會郁架。
你買龍蝦都會郁啦
飛機貨有冰養住到港都唔死

沒有公主命卻有公主病

唔算

我是看了封面進來的。
啥也不是。。。。

引用:
原帖由 銀河之光 於 2021-6-10 05:49 PM 發表

我唔太中意去街巿,因為有啲街巿會有好大陣魚腥味, 羶味,我聞到好唔舒服,所以久而久之我就好少去,多數買超巿買。我朋友一聽就話我公主病,要求多多。

我聽到真係好無奈,我只係唔中意去街巿,都叫公主病?佢知唔知咩叫做公主病?
嫁有錢佬,普通男人,就唔好結婚生小朋友,就無問題啦

你朋友詞窮啫, 唔好記在心上

當大部份人都有,就唔係病,開po 都係搵認同啫。

引用:
原帖由 bird_crystal 於 2021-6-10 05:54 PM 發表

中醫角度,係身體寒涼,所以聞到你提及既味道會作嘔反胃。

唔係公主病,係公主體質。(講笑)
有活雞最脏。

有活雞, 街市衛生多了。
想食活魚 又想多野選擇,  只有街市。

人們總是把幸福解讀為{有}, 有房 有錢 有权。但幸福其实是[無] 无憂 无慮 无病 无災 有, 多半是做給別人看的無, 才是你自己的。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]