• 瀏覽: 887
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
好多時候,當初有男性追求我,但發現好多方面唔夾,我又抽離唔到感情狀態,佢覺得我身邊朋友合適,想追求,我都以為無問題,介紹俾佢 ,最後我確認唔想既時候,果個男性已經同我朋友發展緊

熱賣及精選
加油,沒有人乜都識

引用:
原帖由 happy1234happy 於 2021-6-10 03:10 PM 發表

好多時候,當初有男性追求我,但發現好多方面唔夾,我又抽離唔到感情狀態,佢覺得我身邊朋友合適,想追求,我都以為無問題,介紹俾佢 ,最後我確認唔想既時候,果個男性已經同我朋友發展緊
試多啲就識

引用:
原帖由 happy1234happy 於 2021-6-10 03:10 PM 發表

你冇得控制架喎

引用:

3P 囉

引用:

所以程程你就蹉跎左咁多年都仲係單身。機會每次都送曬比你身邊朋友,自己次次食百果。呢唔係叫大愛係搖擺不定。

引用:

緣在前,份在後

屢敗屢戰

也許系因為你覺得佢應該一直追求你,但突然追你了你嘅閨蜜,才有嘅失落感

送得俾人就唔好望返轉頭啦

既然有感情,區區一d野唔夾又為何輕言放手?現在放左手就無謂望轉頭,何況你既對象見你姊妹合適就轉軚,都唔係專一於你,都無野留戀,時間會慢慢幫你處理了

出黎玩就要輸得起, 輸唔起就返屋企
............................節錄自<馬路英雄>
引用:

咁宜家識唔識?

及早發現唔適合係好事,可以搵過下一個。
當你清楚明白同接受佢唔適合你,你就唔會咁介懷佢同邊個一齊。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]