• 瀏覽: 3,456
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
熱賣及精選
媽寶係最難頂,唯有下一次睇清楚先一齊...不過我有朋友隱瞞自己媽寶同孤寒,呃左個女仔結左婚先表演真我,而家個女仔唯有忍佢同佢捱

Marvel我就識

引用:
原帖由 萬家大蝦米 於 2021-6-11 01:38 AM 發表

媽寶係最難頂,唯有下一次睇清楚先一齊...不過我有朋友隱瞞自己媽寶同孤寒,呃左個女仔結左婚先表演真我,而家個女仔唯有忍佢同佢捱
咁恐怖,遲早出事

引用:
原帖由 gordon823 於 2021-6-10 12:54 PM 發表

https://youtu.be/Gp4DJ7wiHBs

太孝順都唔係幾好。
媽寶唔係孝

引用:
原帖由 萬家大蝦米 於 2021-6-11 01:38 AM 發表

"隱瞞自己媽寶同孤寒" ... ... 影帝 ... 定 自己 盲目

所以話 ... 拍拖 吾係 行街睇戲 ... 係 睇人 ... 對方 + 身邊人 ... 多認識 ... 見多d ... 點會見吾到 真面目 ... 除非 極短時間內 畀人 搞大咗

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 gordon823 於 2021-6-11 07:06 AM 發表

咁恐怖,遲早出事
而家女仔仲忍緊,因為中計生左

引用:
原帖由 鐘錶友 於 2021-6-11 05:57 PM 發表

"隱瞞自己媽寶同孤寒" ... ... 影帝 ... 定 自己 盲目

所以話 ... 拍拖 吾係 行街睇戲 ... 係 睇人 ... 對方 + 身邊人 ... 多認識 ... 見多d ... 點會見吾到 真面目 ... 除非 極短時間內 畀人 搞大咗
真係呃曬全世界,連我地朋友都呃埋架,個老婆未肯生仔之前,真係買任何野都爽手,老婆話買就即去買,所有開支全包,仲要月月比錢老婆做零用。
甘你岩,老婆好快信左由結婚到大肚到生出黎都係4年到,請陪月買野補身做到足,一直豪到坐完月,老婆正式反工。
之後朋友同我地講,而家屋企開支一人一半,有時老婆出多d,仲話cut埋佢老婆零用,孤寒性格出番曬黎,我地聽到反曬眼。
個朋友仲同我地講想生多幾個,我諗生左佢連個一小半都唔會比,叫個老婆比曬

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2021-6-11 04:03 PM 發表

媽寶唔係孝
係愚孝🤣

引用:
原帖由 萬家大蝦米 於 2021-6-11 06:10 PM 發表

真係呃曬全世界,連我地朋友都呃埋架,個老婆未肯生仔之前,真係買任何野都爽手,老婆話買就即去買,所有開支全包,仲要月月比錢老婆做零用。
甘你岩,老婆好快信左由結婚到大肚到生出黎都係4年到,請陪月買野補身做到足,一直豪到坐完月,老婆正式反工。
之後朋友同我地講,而家屋企開支一人一半,有時老婆出多d,仲話cut埋佢老婆零用,孤寒性格出番曬黎,我地聽到反曬眼。
個朋友仲同我地講想生多幾個,我諗生左佢連個 ...
離婚啦

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2021-6-11 08:04 PM 發表

離婚啦
佢老公係我朋友黎,不過佢地識左幾年,佢老婆都同我地熟左,佢老婆話我朋友而家斤斤計較,但仔都生左,咪死忍

引用:
原帖由 萬家大蝦米 於 2021-6-11 08:06 PM 發表

佢老公係我朋友黎,不過佢地識左幾年,佢老婆都同我地熟左,佢老婆話我朋友而家斤斤計較,但仔都生左,咪死忍
再咁落去,遲早變倫常慘案

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2021-6-11 08:29 PM 發表

再咁落去,遲早變倫常慘案
其實我地識左個男仔成20年,成班都知佢媽寶同埋好計較錢,先無人肯同佢一齊。
甘佢都拍過幾多次拖,次次都好快散,佢好想生小朋友,不過無女仔肯啦。甘佢前幾年識左而家老婆,仲以為佢今次甘愛為左個女人變曬,點知都係打回原形。
雖然一場朋友,但我地太了解佢,所以我地都覺得佢呃個女人結婚架。
佢老婆就慘了,而家進退兩難

引用:
原帖由 萬家大蝦米 於 2021-6-11 08:34 PM 發表

其實我地識左個男仔成20年,成班都知佢媽寶同埋好計較錢,先無人肯同佢一齊。
甘佢都拍過幾多次拖,次次都好快散,佢好想生小朋友,不過無女仔肯啦。甘佢前幾年識左而家老婆,仲以為佢今次甘愛為左個女人變曬,點知都係打回原形。
雖然一場朋友,但我地太了解佢,所以我地都覺得佢呃個女人結婚架。
佢老婆就慘了,而家進退兩難
佢老婆真係慘

引用:
原帖由 CarrieLi 於 2021-6-11 10:58 PM 發表

佢老婆真係慘
佢只能話自己條命苦,比人呃無計

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]