• 瀏覽: 16,720
  • 回覆: 192
  • 追帖: 4
老公話因為疫情,經常要見客傾生意,怕帶病毒回家,擔心影響我同小朋友,話要等疫情轉好先,所以近幾個月都無回家,佢自己一個人住酒店,每晚只係視像見我同小朋友,睇酒店房背景又真係好似得佢一個人,想佢最起碼2,3晚都要回家1晚,就算真係擔心,最多回家前先叫小朋友入房,留2,3個鐘都好呀!佢都話唔肯,咩心態?
。。。👉👈。。。😭😭

熱賣及精選
呢排心情都好低落,小朋友百厭少少就開始噪底。。。😭😭

面對係好難,不過都要面對

引用:
原帖由 HK癈青 於 2021-6-10 11:19 AM 發表

面對係好難,不過都要面對
但都唔係幾個月唔返屋企掛?😭😭😭

引用:
原帖由 qqlittlelady 於 2021-6-10 11:10 AM 發表

老公話因為疫情,經常要見客傾生意,怕帶病毒回家,擔心影響我同小朋友,話要等疫情轉好先,所以近幾個月都無回家,佢自己一個人住酒店,每晚只係視像見我同小朋友,睇酒店房背景又真係好似得佢一個人,想佢最起碼2,3晚都要回家1晚,就算真係擔心,最多回家前先叫小朋友入房,留2,3個鐘都好呀!佢都話唔肯,咩心態?
。。。👉👈。。。😭😭
好人一個

引用:
原帖由 qqlittlelady 於 2021-6-10 11:10 AM 發表

。。。👉👈。。。😭😭
香港地有幾大,平時想搵晚唔返屋企瞓嘅藉口都難。而家比你老公諗到仲唔玩夠幾個月呀,起碼對二奶有交代叫做 雙宿雙棲過

引用:

。。。👉👈。。。😭😭
仲有同你玩得視像點會冇準備,你唔怕頭家散嘅話就係佢應該瞓梗覺嘅時間視像佢,睇佢聽唔聽

上身視像, 下身已畀人含緊

打左疫苗先講啦!

搵晚去酒店探下佢,比個驚喜佢

引用:
原帖由 mo88 於 2021-6-10 12:41 PM 發表

香港地有幾大,平時想搵晚唔返屋企瞓嘅藉口都難。而家比你老公諗到仲唔玩夠幾個月呀,起碼對二奶有交代叫做 雙宿雙棲過
老公返工忙到收工,有時視像都睇得出佢好似好攰,應該唔會有小三掛?

引用:
原帖由 mo88 於 2021-6-10 12:44 PM 發表

仲有同你玩得視像點會冇準備,你唔怕頭家散嘅話就係佢應該瞓梗覺嘅時間視像佢,睇佢聽唔聽
做得夫妻,咁樣做,佢可能會覺得我唔信佢,真係怕無都變有,所以傾完視像都唔敢阻佢休息😔

引用:
原帖由 CharlesB 於 2021-6-10 01:03 PM 發表

搵晚去酒店探下佢,比個驚喜佢
我都有諗過,但都係等佢放假先,希望令佢明白。。。其實我都需要。。。佢關心下,👉👈

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-6-10 01:02 PM 發表

打左疫苗先講啦!
我同佢都已經打左疫苗

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2021-6-10 12:47 PM 發表

上身視像, 下身已畀人含緊
😨😨😨佢應該無咁大膽做得出掛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]