• 瀏覽: 14,019
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
是咁的 我老豆同後母結左婚10幾年
後母同老豆仲生左個妹 依家都中學
老豆 後母 阿哥 我同埋阿妹 一家5口住公屋
阿哥同我收入多就講唔上架啦 但係都叫穩定同埋每個月都有交家用

早個排 老豆同後母日日都係到嗌交內容離不開都話咩老豆搵得少,交下呢樣扣下個樣淨返啲錢都唔知夠佢同定係夠阿妹去補習班後母又話老豆冇鬼用 做黎做去都係做保安一係做清潔工嘈左兩個禮拜之後就決定話要離婚真係好心佢地啦 兩個加埋差唔多120歲命仲係到玩埋啲咁既野
仲要後母話離左婚我老豆都仲要比錢佢地 每個月要比佢地兩母女個筆錢就任佢嗡

熱賣及精選
後母係咪好女人?

首先叫後母搬出去, 分居兩年

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-10 01:00 PM 發表

後母係咪好女人?
點樣先叫好女人
會煮飯做家務個啲

好照顧阿妹囉 都唔怪佢既阿妹先係佢親生
同埋我同阿哥都廿幾歲

引用:
原帖由 LYC09 於 2021-6-10 01:09 PM 發表

首先叫後母搬出去, 分居兩年
搬左架啦,都唔知佢地兩個係分居兩年定簽紙離婚

引用:
原帖由 擾敵同仁 於 2021-6-10 11:08 AM 發表

阿哥同我收入多就講唔上架啦 但係都叫穩定同埋每個月都有交家用

早個排 老豆同後母日日都係到嗌交內容離不開都話咩老豆搵得少,交下呢樣扣下個樣淨返啲錢都唔知夠佢同定係夠阿妹去補習班後母又話老豆冇鬼用 做黎做去都係做保安一係做清潔工嘈左兩個禮拜之後就決定話要離婚真係好心佢地啦  ...
你老豆都穩來煩,自作孽。一把年紀結咩婚

搵得小又要學人玩女人的必然結果

引用:
原帖由 擾敵同仁 於 2021-6-10 11:08 AM 發表

早個排 老豆同後母日日都係到嗌交內容離不開都話咩老豆搵得少,交下呢樣扣下個樣淨返啲錢都唔知夠佢同定係夠阿妹去補習班後母又話老豆冇鬼用 做黎做去都係做保安一係做清潔工嘈左兩個禮拜之後就決定話要離婚真係好心佢地啦  ...
你老竇有冇樓?

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-10 01:00 PM 發表

後母係咪好女人?
好女人即係好定壞?

引用:
原帖由 擾敵同仁 於 2021-6-10 04:46 PM 發表

搬左架啦,都唔知佢地兩個係分居兩年定簽紙離婚
你問吓你老竇咪得囉

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-6-10 07:09 PM 發表

自尋煩惱

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-10 07:16 PM 發表

有錢都未必好結果,俾人呃晒。

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-6-10 07:09 PM 發表

趕走左我阿媽之後先識後母
一齊左兩三年先話結婚
明明岩岩識個陣都知我老豆無錢 好似56K咁依家先黎怨

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-6-10 07:16 PM 發表

又唔好咁講
搵得多與小都唔應該玩女人呢樣野就係我係我老豆身上學返黎

引用:
原帖由 Bvic 於 2021-6-10 09:43 PM 發表

你老竇有冇樓?
邊有樓啊 一家5口住公屋咋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]