• 瀏覽: 18,259
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-6-10 01:22 PM 發表

叫佢食招
照食唔好食咁多就得~

熱賣及精選
引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-10 10:52 AM 發表

老爺好中意食高膽固醇食物,愈肥愈中意,特別係五花腩,成日食。

可能因為食得太唔健康,check到有3高,依家飲食上要好注意,好多佢中意食既都唔食得。咁依家就嚟端午節,以前老爺會好開心,食好多糉,但今年真係唔可以再咁放縱佢食太多,所以我特登買啲素糉俾佢,冇肉冇鹹蛋黃,諗住健康少少,食落去冇咁大負擔。

點知老爺一收到就大發脾氣,佢話我點做人新抱,話我唔識買野,食粽點可以冇五花腩同鹹蛋黃,呢 ...
你係多事

引用:
原帖由 my-melody 於 2021-6-10 02:17 PM 發表

很好奇,素糉有咩食材在裡面
想像一下,普通糭, 走咗舊肥豬肉同鹹蛋黃

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-10 10:52 AM 發表

老爺好中意食高膽固醇食物,愈肥愈中意,特別係五花腩,成日食。

可能因為食得太唔健康,check到有3高,依家飲食上要好注意,好多佢中意食既都唔食得。咁依家就嚟端午節,以前老爺會好開心,食好多糉,但今年真係唔可以再咁放縱佢食太多,所以我特登買啲素糉俾佢,冇肉冇鹹蛋黃,諗住健康少少,食落去冇咁大負擔。

點知老爺一收到就大發脾氣,佢話我點做人新抱,話我唔識買野,食粽點可以冇五花腩同鹹蛋黃,呢 ...
唔識買就以後唔好買,我都好憎人亂咁送野比我,我見到都係掉落垃圾筒

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
有咁鬼肥買咁鬼肥,快啲送佢一程

不要美金,只愛黃金 !!
引用:

上左年紀男人都係煩!

引用:
原帖由 Masterkitty 於 2021-6-10 03:11 PM 發表

如果老爺唔使戒口,我又點會買呢啲?你睇清楚內文先啦!
老爺戒口係老爺的事,你沒資格強制老爺戒口。你奶奶,你老公屬佢最親的人,才有資格叫佢戒口。

引用:

我十分同意你,呢個世界,好多人三高,出街食嘢唔健康,少運動。我無三高,都係三低一高,食魚,菜,雞胸,糙米,一日三餐,中午同夜晚一樣,最重要多菜。早餐麥皮,乜都無落,只係燕麥片。低升糖水果,菜。成日去做帶氧運動。我先保住無三高,三高破壞身體,好多樣化,唔生唔死最辛苦,求其講樣,中風瞓床,只有精神,肉體唔識郁,幾可憐

野蠻老野
以後佢死佢事,不用上心

Love Lampard& Lahm& Xabi& Terry Forever
唔係素唔素糉、健唔健康嘅問題。你做錯嘅嘢係直接影射緊你老爺唔健康,身體唔好。所以你要買素糭比佢。你一野踩中男人痛處。掉糉已經係好嚴重嘅發洩。你無嚮佢角度諗過。你要反省一下。

老爺做乜咁激動,你地平時關系點架?

引用:

老爺真係唔洗你教。
要教,教自己父母,就已經夠好。

引用:

你老爺唔識寶。過嚟做我新抱

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-6-10 07:54 PM 發表

想像一下,普通糭, 走咗舊肥豬肉同鹹蛋黃
咁咪剩返綠豆同糯米???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]