• 瀏覽: 5,389
  • 回覆: 63
  • 追帖: 2
分開係我好堅決提出,但正式分開左接近1年,發覺自己原來放唔低,2星期前知道佢已經有另一個我直情係崩潰…

熱賣及精選
即係呢一年你都無乜嘢,直至到知道佢有另一半,你先至唔開心發現自己未放低?

引用:
原帖由 寒冬冰凍的廁紙 於 2021-6-9 05:21 AM 發表

即係呢一年你都無乜嘢,直至到知道佢有另一半,你先至唔開心發現自己未放低?
呢1年又唔可以講話無野,係有掛住,但諗唔到佢可以咁快放低開始新一段感情

咁點解你要提出分手呢?咩原因呢?

一齊左7年,佢改唔到不良嗜好,我地有小朋友,為下一代而決絕,唔想自己因為男人而連累到佢地

引用:
原帖由 arashiwinds 於 2021-6-9 06:55 AM 發表

一齊左7年,佢改唔到不良嗜好,我地有小朋友,為下一代而決絕,唔想自己因為男人而連累到佢地
其實你都同佢生得小朋友,一定無咁易放低架啦。

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
引用:
原帖由 fwho 於 2021-6-9 10:22 AM 發表

其實你都同佢生得小朋友,一定無咁易放低架啦。
係,純粹高估左自己,同諗唔到方法點樣過呢一個樽頸位先想呻下

引用:
原帖由 arashiwinds 於 2021-6-9 09:30 AM 發表

係,純粹高估左自己,同諗唔到方法點樣過呢一個樽頸位先想呻下
其實又唔可以話你高估自己。
如果兩個人真係唔適合再一齊生活,分開對大家同個小朋友都好。
但唔代表你地係完全無感情,所以點都會受傷

從來沒有相戀,怎會明瞭愛過的痛。
無伴侶,怎能明白愛 要有衝動。
不計代價都想要懂,離別後怎寬容,
而痛苦感覺又分幾種?
放唔低都要放低,佢都會想你有人愛,祝佢幸福就好

引用:
原帖由 fwho 於 2021-6-9 11:47 AM 發表

其實又唔可以話你高估自己。
如果兩個人真係唔適合再一齊生活,分開對大家同個小朋友都好。
但唔代表你地係完全無感情,所以點都會受傷
當你每日返屋企都見到個小朋友,就好似每日都俾人用把刀吉一下黎提你一樣

引用:
原帖由 香煎高榴槤 於 2021-6-9 11:55 AM 發表

放唔低都要放低,佢都會想你有人愛,祝佢幸福就好
我做唔到祝福,佢分開前仲有想挽留,但咁快可以搵到第2個,即代表之前既野全部都係假?

身同感受,我同佢分咗一年半la.又係異地戀
只可惜俾佢block嗮啲聯絡方式,前日佢生日,好想好想打電話親自同佢講一聲生日快樂!
直到而家仲對佢念念不忘。
時不時睇返ws標記嘅傾計記錄,仿佛就在昨天…

引用:
原帖由 井底大蝦仁 於 2021-6-10 04:53 PM 發表

身同感受,我同佢分咗一年半la.又係異地戀
只可惜俾佢block嗮啲聯絡方式,前日佢生日,好想好想打電話親自同佢講一聲生日快樂!
直到而家仲對佢念念不忘。
時不時睇返ws標記嘅傾計記錄,仿佛就在昨天…
我無你咁偉大,可能多多少少有d恨意,理智會阻止自己講任何關心既說話

分開自己又唔開心
唔分開又驚自己辛苦

最慘的是你發現他不在乎.....................很傷心

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]