• 瀏覽: 20,145
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-6-8 12:25 PM 發表

如果啪完有錢收 咁佢又真係OT緊喎
如果真係就大件事啦,樓主會唔開心。

熱賣及精選
引用:
原帖由 山下不見了草稿 於 2021-6-9 02:38 PM 發表

搵日接佢收工突擊檢查啦
好主意喎

引用:
原帖由 hoikin_hk 於 2021-6-9 10:21 AM 發表

條女冇講大話, 人地真係OT緊麻...
當年我都係大陸酒店啪緊囡囡 條仔打比佢 我鋤得大力d添呀

你肯投資一晚,夜晚響佢公司樓下等佢OT完,接到佢放工就乜都清楚曬啦,接唔到嘅話,你懂的。

斷背

只能日後繼續觀察。

多數都係出左軌,唔洗呃自己,果斷分手

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌
呢啲劇情av成日發生啦

佢話:我O..O..喔..喔..喔..T緊

green hat

刺激

接佢收工,睇下係咪係公司?

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌
你咪問咩聲黎.
叫佢whatsapp share location.
傾視像等等.

什至去佢office搵佢.

咪嘈住人啦 酒店扑緊野

抽返傭 正正經經做雞 賺第一桶金
條女肯出黎做係生性 好女仔黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]