• 瀏覽: 20,141
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌

熱賣及精選
引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
如果啪完有錢收 咁佢又真係OT緊喎

引用:
原帖由 babyvvai 於 2021-6-8 12:25 PM 發表

如果啪完有錢收 咁佢又真係OT緊喎
你覺得有呢個可能性?

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

夜總會office,有男人喘氣聲唔出奇!

引用:
原帖由 風雅頌 於 2021-6-8 12:59 PM 發表

夜總會office,有男人喘氣聲唔出奇!
佢返正常office

同事有哮喘好正常
ot做到咁夜

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:40 PM 發表

你覺得有呢個可能性?
你做佢經理人收傭,再用啲錢去叫雞😂👍

引用:

搵日捉佢去爆房,留意吓佢啲技巧,尤其是吹簫嘅技術有冇唔同到…

如果有…

咁唔需要細說吧~~

引用:

問題重點係 幾個同事! D同事拉好褲鍊未?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-6-8 01:51 PM 發表

問題重點係 幾個同事! D同事拉好褲鍊未?
3個同事 但張相都唔知係咪個晚影
我硬係覺得佢係一邊同人做愛一邊聽緊我電話

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 02:52 PM 發表

3個同事 但張相都唔知係咪個晚影
我硬係覺得佢係一邊同人做愛一邊聽緊我電話
3王1后

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 01:18 PM 發表

佢返正常office
所以一早影定相比你

2個男人OT互通到喘氣

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 tfortest 於 2021-6-8 03:52 PM 發表

2個男人OT互通到喘氣
你平時會咁樣?

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 03:56 PM 發表

你平時會咁樣?
問你女朋友咪知囉

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]