• 瀏覽: 19,816
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
帽事嘅

熱賣及精選
唔通做雞賺快錢又話你知咩

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-6-9 01:21 AM 發表

喘氣係有病,或做運動。
你冇做過愛?
如果,做到好激烈應該係拍拍聲加喘氣。
其實,ot都懷疑,你要諗清楚。
你冇可能24小時同佢一齊。
我就係懷疑佢地可能做得好激烈

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

係咪我諗多左?呢排女友話公司好忙成日都OT 少見左好多
昨日夜晚10點打畀佢,佢又話喺公司,但喺電話聽到啲喘氣聲,
同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
收線後佢影左張喺office同幾個同事既合照畀我..
其實係咪我諗多左.... 我懷疑佢可能出軌
你已經帶帽。 

引用:
原帖由 brian2921 於 2021-6-9 12:45 PM 發表

你已經帶帽。 
唉 唔係掛

下次去佢公司探班。或者 facetime。

搵日接佢收工突擊檢查啦

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 14:52 發表

3個同事 但張相都唔知係咪個晚影
我硬係覺得佢係一邊同人做愛一邊聽緊我電話
個個條褲濕晒

我係現代人
引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 02:52 PM 發表

3個同事 但張相都唔知係咪個晚影
我硬係覺得佢係一邊同人做愛一邊聽緊我電話
我硬係覺得佢係一邊聽緊我電話一邊同人做愛 - different priority

影相?擺明係此地無銀啦

綠帽機會高唱入雲 

放心啦, 帽事既 

引用:
原帖由 Saliwa 於 2021-6-8 12:02 PM 發表

同埋我女朋友把聲都好唔妥,講多兩句之後佢嗌左聲話肚痛去廁所就收左線,
放上黎望下

太難令人相信

引用:

係咪真係聽到男人喘氣聲先?係就真係個心唔會舒服啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]